Werken via Piket

Teamleider – Zwolle

Introductie

Ben jij in staat samenwerking te stimuleren, projectwerkzaamheden en teamleiderschap te combineren? Ben jij in staat om maatschappelijke trends als klimaatadaptatie of digitalisering te vertalen in ontwerpoplossingen en adviezen? Dan is deze vacature van teamleider iets voor jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is het grootste adviesbureau van Europa. Met 10 vestigingen in Nederland is dit bedrijf altijd dicht bij de klant. Je werkt in een informele en moderne werkomgeving waar diverse en uitdagende projecten worden uitgevoerd. Alles buiten de gebouwen wordt door deze opdrachtgever opgepakt. Met diverse klanten zoals waterschappen, gemeentes, provincies en particuliere bedrijven. 

Functie

Als teamleider ga je leiding geven aan 12 enthousiaste professionals. Jij bent in jouw functie het voorbeeld in ondernemerschap, ontwikkeling en samenwerking. Je bent inhoudelijk verantwoordelijk voor één of meerdere multidisciplinaire civieltechnische projecten en stelt samen met collega’s het projectteam samen. Je blijft nauw betrokken bij de opdrachtgever en bent dé gesprekspartner voor creatieve en innovatieve oplossingen. Je weet deze oplossingen te concretiseren in advies- en projectopdrachten en bent in staat huidige opdrachtgevers blijvend te binden en toekomstige opdrachtgevers te overtuigen een langdurige relatie met ons aan te gaan. 

Intern draag je zorg voor de juiste afstemming en een correcte projectbeheersing (financieel, technisch, praktisch). Je neemt deel aan commerciële activiteiten om de order intake te verzorgen en bent inhoudelijk verantwoordelijk voor offerte trajecten.

Daarnaast ben je teamleider en geef je leiding aan professionals op het gebied van landelijke en stedelijke opgaven waarbij je de belangrijke rol hebt om ze te inspireren, motiveren en te begeleiden in hun ontwikkeling. 

Zelf werk je ook nog mee in de projecten in een rol waarin jij je het meest thuis voelt. 


Functie-eisen

Beschikt over een HBO diploma en werk- en denkniveau;

Hebt ervaring als leidinggevende;

Je hebt marktgevoel en een eigen netwerk;

Je bent klantgericht en hebt commerciële vaardigheden;

Je bent mensgericht;

Je kunt een team stimuleren en laten ontwikkelen.


Aanbod

Werken in een hecht team met de beste mensen;

Een functie in te vullen vanaf 32 uur; 

Een betrokken werkomgeving;

32 vakantiedagen;

Je eigen werkweek indelen;

Een hecht team;

Ruime ontwikkelingsmogelijkheden om te blijven groeien;

Salaris tussen de €5.500,- en €8.000,- op basis van kennis en ervaring

Toegang tot meer dan 150 onlinetrainingen op platform GoodHabitz. 


Inlichtingen

Laurian Huizing

Vragen?

Neem contact op met

Laurian Huizing

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.