Werken via Piket

Technisch Administratief medewerker – Nieuwegein

Introductie

Word een onmisbare schakel in ons team, beheer administratieve processen en groei binnen enkele jaren door naar boeiende functies zoals werkvoorbereider. Een kansrijk aanbod met een enthousiast team, goede arbeidsomstandigheden, een passend salaris en uitstekende doorgroeimogelijkheden wacht op jou!

Organisatie

Wij zijn specialist op het gebied van ondergrondse infra waarbij samenwerken de norm is. Als (onder)aannemer, installatiebedrijf, onderhoudsbedrijf: in welke vorm je ons ook inschakelt, je krijgt altijd veilige, betrouwbare en gekwalificeerde medewerkers om het project zorgvuldig uit te voeren. Naast dat we experts zijn in ondergrondse infra (gas, water, elektra), weten we ook alles van openbare verlichting.

Functie

In de rol van Technisch Administratief Medewerker (TAM) speel je een cruciale rol in onze organisatie en ben je nauw betrokken bij de kernactiviteiten. Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan administratieve taken, waaronder het beheren van inkomende telefoongesprekken en het bevestigen van opdrachten bij klanten.

We maken gebruik van verschillende projectadministratiesystemen, en jouw taak is ervoor te zorgen dat alle betrokken partijen altijd toegang hebben tot de juiste en actuele gegevens. Hierdoor wordt de administratie volledig en worden deadlines gehaald. Daarnaast houd je een oogje in het zeil wat betreft feedback van opdrachtgevers en zorg je ervoor dat deze feedback wordt doorgegeven aan de juiste collega’s, en indien nodig, handel je dit zelf af. Je biedt ook brede administratieve ondersteuning binnen de organisatie en draagt bij aan de werkvoorbereiding.

Binnen ons snelgroeiende bedrijf zijn er mogelijkheden voor loopbaangroei. We verwachten dat je binnen enkele jaren kunt doorgroeien naar de functie van werkvoorbereider, en afhankelijk van je persoonlijke ontwikkeling behoort zelfs een volgende stap naar de functie van uitvoerder tot de mogelijkheden.


Functie-eisen

Wij zoeken een kandidaat die snel vertrouwd raakt met werkprocessen, een proactieve houding heeft en uiterst nauwkeurig is. Je bent iemand die altijd overzicht behoudt, nooit details over het hoofd ziet en actief communiceert met collega’s, klanten en opdrachtgevers. Het benaderen van klanten schrikt je niet af, en je bent bedreven in communicatie.

  • Een succesvol afgeronde MBO-opleiding op niveau 4;
  • Uitstekende computervaardigheden;
  • Werkervaring in de ondergrondse infrastructuur is een pre, maar geen vereiste.

Aanbod

  • Een dynamische en uitdagende baan;
  • Een enthousiast team van collega‚Äôs;
  • Goede arbeidsomstandigheden;
  • Een passend salaris op basis van kennis en ervaring;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 38 vakantiedagen);
  • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Michiel Tromp

Vragen?

Neem contact op met

Michiel Tromp

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.