Werken via Piket

Tekenaar energietechniek – Gorinchem

Introductie

Ben jij de ervaren Tekenaar die gaat werken met de uitdagende ontwerpen voor ondergrondse infra projecten? Wil je meewerken aan de energietransitie en het duurzaam en toekomstbestendig maken van de ondergrondse infra in Nederland? Dit is je kans!

Organisatie

Je komt te werken bij één van de grootste energievoorzieners van Nederland met een viertal vestigingen verspreid door het land. 

Functie

Onze opdrachtgever heeft de afgelopen tijd veel nieuwe, grote en uitdagende projecten gegund gekregen. Om deze projecten goed uit te kunnen voeren, is een helder en haalbaar ontwerp cruciaal. Hier komt jouw ervaring als AutoCAD Tekenaar goed van pas. Jouw gedetailleerde tekeningen worden gebruikt om de projecten efficiënt en op tijd te kunnen uitvoeren. Van Vulpen kenmerkt zich door efficiënte processen; we verzamelen, verwerken en controleren gegevens volgens een uniforme werkwijze. Met jouw kritische blik werk je mee aan de continue verbetering van deze processen.

Functie-eisen

Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding. AutoCAD heeft geen geheimen voor jou en je hebt minimaal 3 jaar ervaring als AutoCAD Tekenaar 2D in een civieltechnische omgeving. Daarnaast ben je gedreven, enthousiast en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden, kun je je werkzaamheden goed plannen en werk je gestructureerd en nauwkeurig.

Aanbod

  • Ruimte en de mogelijkheid om je technisch/persoonlijk verder te ontwikkelen
  • Salaris tussen de 2800 en 4200 bruto per maand o.b.v. 40 uur
  • 38 vakantiedagen
  • Mogelijkheid tot parttime werken

Inlichtingen

Martijn Machin

Sollicitatie

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.