Werken via Piket

Tenderschrijver – 's Hertogenbosch

Introductie

Ben jij een kei in het schrijven van teksten? En wil jij je ambities en creativiteit de vrije loop laten? Lees dan gauw verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is ambitieus adviesbureau waarbij de ontwikkeling voorop staat. Je komt terecht in een team van 30 collega’s verspreid over 3 vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Het bedrijf is een adviesdienst voor aannemers en overheden, hierbij werken ze voornamelijk in de realisatie- en ontwerpfase van projecten.  

Functie

Als tenderschrijver help je onze klanten, meestal aannemers in de infra, met het winnen van tenders. Je doet dit door plannen van aanpak te schrijven, die met een winnende strategie het beste worden beoordeeld door de opdrachtgever. En deze winnende strategie bepaal je natuurlijk altijd samen met het tenderteam.

Door jouw unieke kwaliteiten zijn de plannen aantrekkelijk geschreven, SMART geformuleerd en begrijpelijk en sluiten ze aan op de klantvraag. Tijdens het schrijfproces help je onze klant door mee te denken in brainstormsessies, informatie te verzamelen en kritisch door te vragen. Je bent dus niet bang om jouw gefundeerde mening te delen en tegengas te geven.

Bij het uitwerken van het EMVI-plan schrijf je teksten die de inhoud raken, concreet zijn en tegelijkertijd prettig lezen. Waardoor onze klant én de opdrachtgever enthousiast worden en het plan als beste wordt beoordeeld! Naast het schrijven van teksten stem je af met je teamleden zoals de grafisch vormgever, zodat vorm en inhoud, tekst en illustraties elkaar versterken.


Functie-eisen

  • Je hebt een HBO- of universitaire opleiding afgerond op het gebied van (civiele) techniek, (technische) bedrijfskunde;
  • Je bent in staat informatie snel op te nemen en te verwerken;
  • Je bent nieuwsgierig;
  • Je hebt een uitstekend taalgevoel en oog voor vormgeving.


Aanbod

  • Salaris afgestemd;
  • Eigen regie over de tijdsindeling van je werkweek;
  • Mogelijkheid om parttime en thuis te werken;
  • Een mobiliteitsvergoeding van €750,- per maand;
  • Een bonus die flink kan oplopen.  


Inlichtingen

Laurian Huizing

Vragen?

Neem contact op met

Laurian Huizing

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.