Werken via Piket

Toezichthouder – Noord-Brabant

Introductie

Staat kwaliteit bij jou voorop? Weet jij tot in detail welke afspraken er gemaakt zijn en wat dit betekent voor de uitvoering binnen een infrastructureel project? Weet jij óók nog eens je mannetje te staan doordat je communicatief sterk bent? Dan is deze functie iets voor jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot ingenieursbureau die diverse projecten aanneemt. Van groenstrook tot waterkering, van verkeersadvies tot riolering. Het is een informeel en open bedrijf met een laagdrempelige cultuur waarbij het sociale aspect ook hoog in het vaandel staat. Tijdens de pauze samen met je collega’s lunchen, dit wordt voor je geregeld dus eigen lunch meenemen is niet nodig en er is genoeg ruimte om je uren zelf in te delen.  

Functie

Als toezichthouder bij onze opdrachtgever heb je altijd een afwisselende baan en deel je je eigen dag in. Je kan je dag op kantoor beginnen met je collega’s om daar de administratie en mail bij te werken. Korte vragen over een bestek in de mail beantwoorden en de agenda van een bouwvergadering voorbereiden. Als er nog tijd is voor de overige administratie kunnen de dagrapporten van de afgelopen week opgesteld worden. Hiermee leggen we ook de gemaakte afspraken vast. Als er tijd is kun je samen met je collega’s lunchen, dit wordt geregeld door een collega op kantoor. 

Dan ga je natuurlijk ook veelal naar de projecten toe om te kijken of alles uitgevoerd wordt zoals op de tekening staat, de juiste bomen gekapt worden en of de mannen buiten nog ergens tegenaan lopen. Op een ander project controleer je de werkzaamheden en maatvoeringen. En tot slot maak je op de projecten ook een praatje met de uitvoerder en controleer je of alles naar tevredenheid verloopt. 


Functie-eisen

Je bent sociaal, bevlogen en veelzijdig;

Afgeronde MBO- of Hbo-opleiding;

Werkervaring in een uitvoerende rol en/of ervaring bij een adviesbureau, overheidsinstantie of aannemer;

Je bent graag onderweg;

Je hebt kennis van UAV en/ of standaard RAW-systematiek

Je bent nauwkeurig en werkt graag samen.


Aanbod

Budget voor ontwikkeling;

Flexibiliteit in arbeidstijden;

Marktconform salaris;

Aandacht voor vitaliteit;

Goede werk-privé balans;

Auto van de zaak;


Inlichtingen

Laurian Huizing

Vragen?

Neem contact op met

Laurian Huizing

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.