Werken via Piket

Trainee – Oost-Nederland

Introductie

Verken de ondergrondse infra met dit traineeship. Ontdek verschillende aspecten van de sector en groei snel naar een zelfstandige rol.

Organisatie

Een stabiele en gezonde aannemer in de ondergrondse infrastructuur. Ooit gestart uit ondernemerschap en trots op zolder, met een saldo van 1.000 gulden en 3 medewerkers. In 2023 is het uitgegroeid tot een bedrijf met een jaarlijkse omzet van 200 miljoen euro en meer dan 700 eigen medewerkers. Het bedrijf staat bekend om zijn vooruitstrevendheid in alle aspecten van de ondergrondse infrastructuur, waarbij doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie worden gestimuleerd.

Functie

De trainees komen uit diverse achtergronden, zoals civiele techniek, bouwkunde en commerciële economie. Het is belangrijk dat je als trainee een diepgaande interesse hebt in de ondergrondse infrastructuur en beschikt over de juiste vaardigheden om deze uitdaging aan te gaan. Het traineeship biedt volop uitdaging en mogelijkheden voor groei.

Tijdens de eerste 8 weken, de ontdekkingsfase, krijgen de trainees de kans om alle vestigingen en afdelingen van het bedrijf van dichtbij te leren kennen. Dit omvat een breed scala aan gebieden, zoals gas, water, elektra, telecommunicatie, koude/warmte, duurzame energie, installatietechniek, engineering en asset registratie. Na deze fase volgt de verdiepingsfase, waarin de trainees 4 weken meelopen bij één of twee afdelingen/vestigingen naar keuze.

Voorgaande trainees zijn doorgegroeid naar verschillende functies, zoals werkvoorbereider, (junior) uitvoerder en projectcontroller. Daarnaast worden de trainees begeleid door een ‘buddy’ die bekend is met het bedrijf en hen voorziet van tips en ondersteuning bij praktische vragen.

Door dit traject af te leggen, zijn de trainees klaargestoomd voor verantwoordelijke functies en in staat om zelfstandig projecten te draaien.

 

Functie-eisen

  • Een (bijna) afgeronde hbo-opleiding (met maximaal 4 jaar werkervaring) is vereist;
  • Kandidaten dienen affiniteit te hebben met de sector;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden te bezitten en gedreven, nieuwsgierig en ambitieus te zijn;
  • Fulltime beschikbaarheid;
  • Een geldig rijbewijs B. 

Aanbod

Tijdens het traineeship krijgen kandidaten de mogelijkheid om kennis te maken met en te kiezen uit verschillende disciplines binnen het bedrijf. Daarnaast krijg je beschiking over een auto, laptop en telefoon, die ook voor privédoeleinden gebruikt mogen worden.

Andere voordelen zijn onder meer:

  • Werkzaam zijn binnen een familiebedrijf dat de mens centraal stelt;
  • Een marktconform salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld en een goed pensioen;
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

Inlichtingen

Linde Regtering

Vragen?

Neem contact op met

Linde Regtering

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.