Werken via Piket

Traineeship Wegenbouw – Rotterdam

Introductie

Hey Young Professional! Diploma (bijna) op zak en op zoek naar je eerste stap maar nog zoekende in wat nou precies bij jou past? Lees dan snel verder!  

Organisatie

Bij onze opdrachtgever is het mogelijk om een programma op te stellen op basis van jouw wensen en kwaliteiten. Wij kennen binnen ons bedrijf verschillende disciplines waar je een traineeship kan doorlopen. 

Functie

Je kunt onder andere kiezen om mee te draaien in de uitvoering, calculatie of werkvoorbereiding binnen de Wegenbouw. Of enkel kiezen voor één functie maar kijken hoe dit binnen de verschillende onderdelen wordt vormgegeven. Tijdens je traineeship ben je onderdeel van het Young Professional programma. En middels een Persoonlijk Ontwikkel Plan kun je je verder ontwikkelen met opleidingen en trainingen. 

 

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden! Na het traineeship weet jij precies wat bij jouw talenten en ambities past en kun je een weloverwogen keuze maken voor jouw verdere loopbaan. 

 

De duur van het programma is afhankelijk van jouw wensen en interesses. Tijdens (en ook na) het traineeship krijg je voldoende ontwikkelmogelijkheden en er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden.  

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste, leergierige en gedreven Young Professional die graag een vliegende start wil maken! Opleidingen waarvan we zeker weten dat die passend zijn voor het traineeship: HBO Civiele Techniek/ Van Hall Larenstein studierichting Watermanagement/ HAS Tuin- en landschapsmanagement/ Yuverta groen opleidingen. Een andere studieachtergrond? Geen probleem! We ontdekken samen of het past. 

Aanbod

  • Een variërend traineeship op maat bij een verassend veelzijdig bedrijf waar een informele sfeer hangt met korte lijntjes;
  • Een warm ontvangst met een 1e dag introductie en een welkomstpakket;
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de Bouw & Infra cao, waaronder 40 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • Een laptop, telefoon en afhankelijk van de functie: auto van de zaak met een tankpas voor elektrisch laden of brandstof voor heel Europa; 
  • Uitzicht op een vast contract;
  • Mogelijkheid tot deelname aan activiteiten speciaal georganiseerd voor de Young Professional groep (Projectbezoeken, workshops, etc.).  

Inlichtingen

Martijn Machin

Sollicitatie

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.