Werken via Piket

Uitvoerder beton – Heemskerk

Introductie

Heb jij een passie voor civiele projecten en betonbouw? Kun jij leiding geven aan een team van vakmensen en samenwerken met diverse partijen? Wil jij deel uit maken van ons dynamische team dat verantwoordelijk is voor de beschikbaarheid van drinkwater in Noord-Holland? Dan ben jij de uitvoerder beton die wij zoeken!

Organisatie

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken bij een familiebedrijf waar mensgericht ondernemen centraal staat, voor jou als medewerker maar ook naar de buitenwereld. Zo werken wij hard aan een duurzame bouwplaats en willen wij in 2030 volledig circulair werken. Bij onze opdrachtgever kom je terecht in een organisatie waar persoonlijke aandacht, eerlijkheid en openheid hoog in het vaandel staan en waar iedereen de kans krijgt zijn/ haar talent maximaal in te zetten.

Wat betekent dit voor jou? Binnen kan je in de toekomst jezelf zowel verticaal (naar andere clusters) ontwikkelen als horizontaal doorgroeien naar de rol van uitvoerder of andere gave rollen binnen ons veelzijdige bedrijf. 

Ook zijn wij continu bezig met het ontwikkelen en implementeren van nieuwe technieken om het werk nog efficiënter uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan het gebruik van een 3D-model en digitaal keuren. In je rol als uitvoerder blijf je jezelf zo continu ontwikkelen en kan je een bijdrage leveren aan nieuwe ontwikkelingen.

Functie

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van grote projecten in jouw regio (Noord-Holland). Bij waterkwaliteit & installaties werken we aan multidisciplinaire projecten binnen de waterketen, denk aan: drinkwater, afvalwaterzuiveringen en pers- en transportleidingen. Zo dragen wij bij aan de beschikbaarheid van schoon drinkwater in Noord-Holland. Op onze projecten werk je samen met een team van projectleiders, hoofduitvoerders werkvoorbereiders en andere technici en vaklieden. Je bent de spin in het web die ervoor zorgt dat de uitvoering van een project op rolletjes verloopt en je lost eventuele problemen snel en creatief op. Taken die hierbij horen zijn o.a.:

 • Aansturen vaklieden, onderaannemers en leveranciers
 • Bewaken van de projectplanning
 • Samenwerken met materieelbeheer
 • Coördineren van het veilig en gezond werken op de bouwplaats
 • Bewaken van de werkbegroting
 • Organiseren van een werkomgeving waar sfeer en plezier een belangrijk onderdeel  is.

Functie-eisen

Ervaring in de praktijk vinden wij in deze rol het belangrijkst. Daarom heb je:

 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol
 • Kennis en ervaring in betonprojecten
 • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en kunt goed samenwerken met verschillende partijen.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar(40 mag natuurlijk ook)

Aanbod

Bij onze opdrachtgever werk je aan uitdagende projecten. Je maakt deel uit van een professioneel en gedreven team dat samenwerkt aan innovatieve oplossingen voor onze klanten. Maar dat is niet alles. Wij vinden het ook belangrijk dat je je thuis voelt bij ons en dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij jou:

 • Een prettige werksfeer. Bij ons heerst een open en informele sfeer, waarin je je snel op je gemak zult voelen.
 • Een auto van de zaak. Zo kun je comfortabel en veilig naar je werk en naar je klanten reizen.
 • Smartphone en laptop. Om je werk goed te kunnen doen, krijg je van ons een smartphone en een laptop van hoge kwaliteit.
 • Een goed salaris  in schaal 4 van de bouw & infra UTA cao.
 • Veel leer- en ontwikkelingsmogelijkheden. Via ons eigen Leerplein kun je allerlei cursussen en trainingen volgen in je vakgebied, maar ook op het gebied van vitaliteit, persoonlijke effectiviteit en leiderschap. Zo kun je je talenten verder ontplooien en je carrière vormgeven.
 • 40 vakantiedagen. Zo kun je genoeg tijd vrijmaken voor jezelf, je familie en je vrienden.

Zoals je ziet, bieden wij je veel meer dan alleen een baan. Wij bieden je een plek waar je je thuis voelt, waar je jezelf kunt zijn en waar je jezelf kunt ontwikkelen. Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct op de vacature.

Inlichtingen

Martijn Machin

Sollicitatie

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.