Werken via Piket

Uitvoerder Groen – Utrecht

Introductie

Ontdek je passie voor groenvoorziening en buitenprojecten! Als Uitvoerder in onze vestiging in Utrecht krijg je de kans om uitdagende projecten te leiden en bij te dragen aan de pracht van de buitenruimte. Met interne en externe scholing, ontwikkelingsmogelijkheden, flexibele arbeidsvoorwaarden en een team waar mensen centraal staan, bieden we de ideale omgeving voor jouw groei. Ben jij bedreven, betrouwbaar en behulpzaam? Dit is jouw buitenkans om je carrière te laten bloeien!

Organisatie

Van levendige boomkleuren tot wegen bedekt met witte sneeuw. Van het frisse groen van de lente tot weelderige bloembedden en strak aangelegde tuinen, parken en bedrijfsterreinen. Wij dragen bij aan de buitenomgeving het mooiste wat er is. Met “buiten” bedoelen we alles in de openlucht, van het ontwerpen en onderhouden tot het beplanten en bestraten, en zelfs het repareren.

Hoewel ons hart nog steeds klopt voor hovenierswerk en groenvoorziening, gaan wij verder dan dat. We bieden ook infrastructuurdiensten, voeren rioleringswerkzaamheden uit en staan klaar om te helpen bij zaken zoals gladheidsbestrijding en noodsituaties op de weg. Wat de buitenomgeving ook te bieden heeft, Wij hebben de expertise in huis.

Functie

Als je een passie hebt voor het onderhouden en vormgeven van de openbare ruimte, ben je bij ons aan het juiste adres. Net als jij hechten wij waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en daadwerkelijk bijdragen aan het welzijn van onze klanten. Werken bij ons staat gelijk aan een grote mate van vrijheid, volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en samenwerken in een plezierige werkomgeving! We staan klaar om je te ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling, waarbij we het zelfs belangrijker vinden dan formele opleiding en ervaring!

In de rol van Uitvoerder draag je de verantwoordelijkheid voor het opzetten en coördineren van uitdagende projecten op het gebied van groenaanleg of -onderhoud. Je bent betrokken bij diverse projecten, en elke werkdag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Je bent toegewijd aan het leveren van vakmanschap en beheerst de essentiële vaardigheden van het vak. Zowel samenwerken met collega’s als zelfstandig werken vormt voor jou geen enkel probleem. Jouw streven is een zorgvuldig en duurzaam eindresultaat!

Functie-eisen

  • Uitstekende communicatieve en leiderschapsvaardigheden;
  • Bestand tegen stress, gericht op oplossingen en klanttevredenheid;
  • Het is voor ons van groot belang dat je bedreven, betrouwbaar en hulpvaardig bent.

Aanbod

  • Interne en externe vakopleidingen;
  • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling in een dynamische organisatie;
  • Gunstige (flexibele) arbeidsvoorwaarden; we streven ernaar om werk en privé effectief te combineren;
  • Uitdagende en gevarieerde taken;
  • Ruimte voor vrijheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
  • Een aangename werkomgeving waarin mensen centraal staan;
  • Salaris volgens de richtlijnen van de CAO GGI en CAO VHG.

Inlichtingen

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.