Werken via Piket

Uitvoerder stadsverwarming – Arnhem-Nijmegen

Introductie

Betreed het gebied van warmteprojecten als de bevlogen uitvoerder stadsverwarming. Ontdek de dynamiek van het realiseren van huisaansluitingen en het leggen van transportleidingen voor een duurzame toekomst.

Organisatie

Dit bedrijf is een stabiele en gezonde aannemer in de ondergrondse infra. Ooit gestart vanuit ondernemerschap en trots op een zolderkamer met een saldo van 1.000 gulden en 3 medewerkers, is het bedrijf anno 2023 uitgegroeid tot een onderneming met een jaarlijkse omzet van ruim 200 miljoen euro en meer dan 700 eigen medewerkers. Vanuit vestigingen in Elst, Almere, Utrecht en Oldenzaal worden de projecten binnen de stadsverwarming uitgevoerd. Medewerkers komen terecht in een enthousiast en bovenal collegiaal team. Naast een gedreven werkhouding is de werksfeer erg belangrijk. 

Functie

In de rol van uitvoerder stadsverwarming realiseer je met toewijding stadsverwarmingsprojecten, variërend van huisaansluitingen tot de aanleg van transportleidingen. Samen met een team van werkvoorbereiders en monteurs zorg je voor een vlekkeloze uitvoering, waarbij je verantwoordelijk bent voor het aansturen van de ploegen, het opstellen van dagplanningen en het beheren van de financiële administratie. Als voorloper in het bevorderen van veiligheid en kwaliteit draag je actief het beleid uit. Je fungeert als klankbord voor het team, onderhoudt contacten met diverse stakeholders, waaronder de opdrachtgever, gebruikers en onderaannemers. Met een helder overzicht weet je de juiste prioriteiten te stellen en verlies je nooit de belangen van onze opdrachtgever, de netbeheerder en de klant uit het oog.

Functie-eisen

Het bedrijf is goed op de hoogte van wat er speelt in ons vakgebied en opereren landelijk, voornamelijk in Oost-, Midden- en West-Nederland.

Naast het belang dat we hechten aan het nemen van verantwoordelijkheid, het nakomen van afspraken en het nauwlettend volgen van projectvoortgang, leggen we als uitvoerder stadsverwarming ook waarde op de volgende punten:

  • Minimaal een afgeronde mbo-4 en/of hbo-opleiding;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als uitvoerder of in een vergelijkbare functie;
  • Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Aanbod

Je hebt de mogelijkheid om te werken voor minimaal 32 uur en maximaal 40 uur per week, met een gegarandeerd jaarcontract en vooruitzicht op een vast dienstverband.

Verder profiteer je van:

  • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, 8% vakantiegeld en een solide pensioenregeling;
  • Alle benodigdheden om je werk optimaal uit te voeren, inclusief een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken;
  • Een leaseauto;
  • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling via relevante opleidingen en trainingen;
  • Een goede en familiaire werksfeer met korte communicatielijnen.

 

Inlichtingen

Linde Regtering

Vragen?

Neem contact op met

Linde Regtering

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.