Werken via Piket

Uitvoerder/Technisch Manager – Bunschoten

Introductie

Ben jij een zelfstandige, enthousiaste, flexibele en stressbestendige collega die als uitvoerder projecten succesvol, met oog voor klant, omgeving en veiligheid kan uitvoeren? Lees dan snel verder! 

Organisatie

Dit bedrijf heeft ruime ervaring in het aanbrengen van waterbouwkundige constructies voor oeverbescherming, kades en havens. Maar ook het realiseren van andere grondkerende constructies voor bijvoorbeeld parkeergarages en kelders behoren tot ons vakgebied. De klanten variëren van (semi)overheidsinstanties tot grote en kleine aannemingsbedrijven.

Functie

Als uitvoerder/technisch manager ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van onze werken, je hebt ervaring met omgevingsmanagement, risicomanagement, financiën, kostprijscalculatie en je hebt kennis van geïntegreerde contractvormen. Je bent hierbij bereid om ook werkvoorbereidingstaken zelf uit te voeren. Je bezit goede communicatieve en commerciële vaardigheden en bent in staat draagvlak te creëren en partijen bij elkaar te brengen.

Functie-eisen

Je hebt ervaring met omgevingsmanagement, risicomanagement, financiën, kostprijscalculatie en je hebt kennis van geïntegreerde contractvormen. Daarnaast ben jij een teamplayer, flexibel, enthousiast, stressbestendig en problemen ga je niet uit de weg. Ook heb je een resultaat- en klantgerichte instelling.

Aanbod

  • Een salaris tussen de €3.000 en €5.200 Bruto per maand op basis van kennis en ervaring
  • Studiefonds voor schoolgaande kinderen
  • Auto van de zaak
  • Telefoon- en laptop van de zaak
  • Jaarlijkse bonus
  • En natuurlijke gezellige uitjes.

Inlichtingen

Sam Krol

Sollicitatie

Sam Krol

Vragen?

Neem contact op met

Sam Krol

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.