Werken via Piket

Uitvoerder Wegenbouw – Rotterdam

Introductie

Voor de regio Rotterdam zijn we op zoek naar een ervaren uitvoerder Wegenbouw, interesse? Lees verder!

Organisatie

Je komt te werken bij één van de grootste wegenbouw aannemers van Nederland, waar een gezellige informele werksfeer hangt.

Functie

Met jouw kennis en ervaring zorg jij ervoor dat alles op de projecten goed verloopt. Je wordt door je leidinggevende vrijgelaten waardoor je in je kracht komt en krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je zorgt voor een juiste planning en zorgt dat financieel alles op de rit is en rapporteert dit aan jouw leidinggevende. Afhankelijk van de grootte van de projecten heb je één of meerdere projecten onder je hebt. Daarnaast geef je leiding aan een aantal voormannen, vaklieden en werk je nauw samen met de werkvoorbereiders. Op de werken houd je goed in gaten dat iedereen veilig aan het werk is en help je ons mee om ons netwerk aan potentiële klanten warm te houden en uit te breiden.

 

Als uitvoerder werk je zelfstandig en ben je in staat zelf beslissingen te nemen over de juiste werkverdeling van jezelf, de medewerkers en onderaannemer. Ook draag je bij aan de talentontwikkeling en coach je jouw team. Samen met de projectleider en werkvoorbereiders zorg jij ervoor dat jouw projecten een succes worden. Wanneer nodig verstrek jij de nodige projectinformatie aan bedrijfsleider.

 

Als één van de grootste wegenbouwers van Nederland geloven we erin dat door regionaal te werken we weten wat er speelt en daardoor de klant beter kunnen bedienen. Hierbij pakken we zowel kleinere als grote werken op. Dit varieert van 50K tot 150 miljoen.

Functie-eisen

Als uitvoerder kan jij goed het overzicht bewaren en stuur je bij waar nodig. Ook weet je wat er speelt bij je collega’s, ben je betrokken en bied je een luisterend oor wanneer dat nodig is. Daarnaast heb jij goede communicatieve skills die je graag inzet om je netwerk aan opdrachtgevers warm te houden en uit te breiden. Verder:

  •  Ben je in bezit van minimaal een MBO opleiding in een technische richting;
  • Heb je al enige ervaring in een soortgelijke functie;
  • Heb je ervaring in of affiniteit met de wegenbouw;
  • Heb je kennis van diverse contractvormen en werkmethoden.

Aanbod

  • Een functie voor minimaal 32 uur per week;
  • Een fulltime salaris tot € 5.200 euro bruto per 4 weken uitbetaald in 13 periodes;
  • 25 vakantiedagen en 15 roostervrije dagen vanuit de bouw en infra cao en een goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
  • Gezien onze duurzame missie krijg je van ons een elektrische auto, met laadpas voor heel Europa;
  • Opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Inlichtingen

Martijn Machin

Sollicitatie

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.