Werken via Piket

Uitzetter – Noord-Holland

Introductie

Ben jij een ervaren uitzetter met tekenervaring? Ben je opzoek naar een nieuwe werkomgeving in een hechte organisatie waar veel diversiteit is? Dan is deze vacature iets voor jou!

Organisatie

Je komt terecht in een platte organisatie, onze opdrachtgever is van oorsprong een familiebedrijf die nu 150 jaar bestaat en in de omgeving bekend staat om hun goede kwaliteit. Het is een aannemer die diverse projecten aanneemt in de GWW. De organisatie beschikt over al hun eigen materieel en het onderhoud wordt ook intern door collega’s gedaan. 

Functie

Als uitzetter ben je verantwoordelijk voor het inmeten met de gps en het daarna uittekenen van de ingewonnen data. Je gaat daarnaast regelmatig mee met de asfaltploeg om in te meten en aan te geven waar de mannen buiten moeten frezen. Binnen ga je de data uittekenen in autocad (2D) en zul je af en toe wat verkeersplannen tekenen als dit nodig is bij een project. Het is een diverse functie waarbij je zowel binnen als buiten aan het werk bent en ook veel met het team samenwerkt. Daarnaast zijn bijna alle projecten in de regio Noord-Holland, je hoeft daardoor in de basis geen lange afstanden af te leggen naar de projectlocaties toe. 

Functie-eisen

Werkervaring als uitzetter;

Ervaring met AutoCAD en/of bereid dit te leren;

Een goeie motivatie en wil;

Je hebt een hands on mentaliteit;

Affiniteit met techniek.


Aanbod

Een informele werkplek;

Cursusmogelijkheden

38 vrije dagen per jaar;

En goed pensioen (PMT);

Een salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- per maand (afhankelijk van ervaringsjaren/kennis);

Je krijgt een jaarcontract en vervolgens een contract voor onbepaalde tijd (bij goed functioneren).


Inlichtingen

Laurian Huizing

Vragen?

Neem contact op met

Laurian Huizing

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.