Werken via Piket

Vakman Wegenbouw Oost-NL – Didam

Introductie

Voor de regio Gelderland zijn we op zoek naar een (aankomende) vakmannen en voormannen voor de wegenbouwprojecten. Lees snel verder!

Organisatie

Je werkt in een relatief klein team waar het familiegevoel heerst en jouw inzet er toe doet. Je wordt ingezet op asfalterings-riolerings- woonrijp- en grondwerkprojecten. Je komt zo op verschillende gave locaties te werken in Gelderland. Dit maakt de functie divers en uitdagend. Vanwege de groei van de vestiging Rayon Oost zijn we op zoek naar enthousiaste Vakmannen/Voormannen met ervaring. Bij ons kun je per direct aan de slag! De standplaats van de vacature is Didam, maar jij werkt op diverse projecten in de provincie Gelderland

Functie

In de functie van vakman GWW voer jij alle voorkomende werkzaamheden uit op het gebied van wegverharding, riolering en fundering. Denk onder andere aan het aanleggen van riolering, het opmetselen van putten, het aanleggen aan funderingen en het voorbereiden van straatwerk.

 

In de functie van voorman ben jij de rechterhand van de uitvoerder. Je gaat zowel zelfstandig als in teamverband aan het werk met het uitvoeren van door de uitvoerder aangegeven werkzaamheden. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het in stand houden van een veilige werkomgeving. Je zorgt voor de optimale inzet van je collega’s door hen te motiveren, controleren en stimuleren.

 

De afdeling ‘Wegenbouw Oost’ heeft hun standplaats in Didam. Vanuit daar zijn wij verantwoordelijk voor wegenbouwprojecten binnen Gelderland. De projecten variëren van grootte en worden alle met dezelfde inzet en kwaliteit benaderd.

Functie-eisen

Je bent in staat om keuzes te maken en beslissingen te nemen. Je draagt altijd zorg voor  het opleiden van aankomend talent en weet precies hoe je jouw collega’s begeleidt en coacht om hen nog beter te maken. Communicatief ben je sterk waardoor je heldere aanwijzingen en instructies weet te geven. Je bent vindingrijk, daadkrachtig, sociaal en integer. Verder beschik je over:

 • Ervaring als Vakman GWW of Voorman is een pré;
 • Een VCA diploma (of bereid deze te halen);
 • Rijbewijs B;
 • De kennis om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;

Aanbod

 • Een functie voor 32 tot 40 uur per week;
 • Een marktconform salaris per 4 weken uitbetaald in 13 periodes;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, opgebouwd uit arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw & Infra;
 • 25 vakantiedagen en 15 roostervrije vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband. 
 • Onbegrensde kennis die je kunt vergaren via de eigen Academy;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Een bedrijfswagen waarin je de keuze hebt deze privé te rijden of niet.

Inlichtingen

Martijn Machin

Sollicitatie

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.