Werken via Piket

Voorman – Alkmaar

Introductie

Ben jij een ambitieuze Voorman die klaar is voor een uitdagende leidinggevende functie in Alkmaar? Dan is deze vacature iets voor jou! Leid een team dat verantwoordelijk is voor het onderhoud van bermen, groenvoorzieningen en diverse projecten. Jouw leiderschap is van cruciaal belang voor het succes van het team.


Organisatie

Je komt te werken bij een bedrijf dat zich bezighoudt met het onderhoud van bermen, groenvoorzieningen en bomen langs snel- en provinciale wegen. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor het inrichten van parken en speelterreinen, het veilig maken van oevers en het onderhouden van watergangen. Ook leggen zij sportvelden aan en nemen zij het onderhoud ervan voor hun rekening. Verder zorgen zij ervoor dat perrons tijdens de wintermaanden sneeuwvrij zijn voor een veilige instap in de trein. Na een ongeval zorgen zij voor een vlotte doorstroming van het verkeer en controleren zij de verlichting langs snelwegen. Veiligheid staat bij hen voorop.

Functie

Als Voorman krijg je veel ruimte om, samen met de Uitvoerder, de projecten naar jouw hand te zetten. Aan jou de taak om mooi en kwalitatief werk te leveren voor onze opdrachtgevers. En dat in samenwerking met fijne collega’s! Er is veel afwisseling in jouw werk. Jouw dagen zijn nooit hetzelfde. Zo werk je de ene dag samen met twee hoveniers aan de renovatie van versleten plantvakken en de andere dag werk je met een team van zes collega’s aan onkruidbestrijding. Als Voorman werk je mee en ben je verantwoordelijk voor jouw team. Kortom, een uitdagende en afwisselende baan die energie geeft!

Functie-eisen

  • Je hebt al enkele jaren ervaring in de rol van (meewerkend) Voorman of je bent toe aan de volgende stap met betrekking tot meer verantwoordelijkheden;
  • je bent in het bezit van rijbewijs BE en VCA VOL;
  • je hebt geen moeite met het aansturen van twee tot zes personen (zowel directe collega’s als uitzendkrachten);
  • veel afwisseling vind jij geen probleem, je vindt het zelfs leuk;
  • jouw goede ideeën en initiatief brengen meer of minder werk onder de radar bij de opdrachtgever.

Aanbod

  • Bruto salaris tussen de €2350 en €3500 op basis van kennis en ervaring.
  • Een uitdagende en afwisselende leidinggevende functie in een groen projectgebied.
  • Werken in een gezellig en gemotiveerd team.


Sollicitatie

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.