Werken via Piket

Voorman Groen – Nieuwegein

Introductie

Ben jij een echte teamplayer die weet hoe je jouw team motiveert en aanstuurt? Lees dan snel verder want wij hebben een vacature Voorman Groen beschikbaar in Nieuwegein!

Organisatie

Het is een bedrijf dat zich bezighoudt met het onderhoud van bermen, groenvoorzieningen en bomen langs snel- en provinciale wegen. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor het inrichten van parken en speelterreinen, het veilig maken van oevers en het onderhouden van watergangen. Ook leggen zij sportvelden aan en nemen zij het onderhoud ervan voor hun rekening. Verder zorgen zij ervoor dat perrons tijdens de wintermaanden sneeuwvrij zijn voor een veilige instap in de trein. Na een ongeval zorgen zij voor een vlotte doorstroming van het verkeer en controleren zij de verlichting langs snelwegen.

Functie

Als Voorman Groen Nieuwegein voer je zowel individueel als in teamverband onderhoudswerkzaamheden uit als schoffelen, harken, bladblazen, snoeien en bosmaaien. De projecten waar je aan werkt zijn heel divers. Zo werk je de ene dag samen met drie hoveniers aan de renovatie van plantvakken binnen de gemeente Nieuwegein. De andere dag stuur je een team van twee collega’s aan om gazons in een woonwijk te maaien! Met jouw rijbewijs BE en VCA al in je broekzak is geen dag hetzelfde.

Functie-eisen

  • Je hebt al enkele jaren ervaring als (meewerkend) Voorman of je bent toe aan een volgende stap met meer verantwoordelijkheid;
  • Je haalt energie uit het aansturen van twee tot zes personen;
  • Tussen verschillende projecten schakelen vind jij geen probleem, je vindt het zelfs leuk;


Aanbod

  • €3.044,38 – €3.596,80 per maand
  • Vast fulltime dienstverband
  • 25 vakantiedagen en 20 ATV dagen


Sollicitatie

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.