Werken bij Piket.

Ben jij klaar voor jouw volgende avontuur?

Wij zijn op zoek naar jou.

Bij Piket zijn we doorlopend op zoek naar professionals werkzaam in de civiele techniek. Bekijk onderstaand onze vacatures, reageer direct of bel/mail één van onze consultants voor meer informatie.

Scroll en bekijk de vacatures icon-arrow-down

61 vacatures

  • Regio

  • Branche

  • Functie

  • Functieniveau

Werkvoorbereider Grondwaterbeheersing – Utrecht

utrecht

Introductie Spreekt een functie met een goede werk-privé balans en veelzijdigheid jou aan? Wil jij een bijdrage leveren aan het beheersen van het grondwaterpeil en een mooi salaris verdienen tussen de €2400 en €4500? Lees dan snel verder!

Lees meer

Veiligheidskunde 8-12 uur – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Ben jij de persoon die energie krijgt van het doorvoeren van verbeteringen op veiligheid? En ben jij opzoek naar een functie van 8-12 uur in de week waar je kan werken in een gezellig, informeel en toekomstig familiebedrijf? Dan is deze functie iets voor jou!

Lees meer

Strategisch calculator – Gelderland

gelderland

Introductie Ben jij iemand die graag invloed uitoefent op de werkzaamheden op de lange termijn? Dan is deze vacature iets voor jou! In deze functie kijk je naar de lange termijn planning, maakt calculaties en bent onderdeel van het offerte traject. In deze baan kan je écht het verschil maken! Ben je klaar voor deze

Lees meer

Directievoerder Groen – Heerenveen

heerenveen

Introductie Lokt het groene vakgebied en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En wil jij een bijdrage leveren aan een duurzame en mooie leefomgeving? Deze functie is heel geschikt voor professionals aan het begin van hun carrière!

Lees meer

Adviseur Groen – Emmeloord

emmeloord

Introductie Net afgestudeerd en op zoek naar een baan waarin jij jouw opleidingskennis inzet? Draag jij daarmee straks bij aan de vergroening van steden, dorpen en wijken? Dan is dit een mooie startersfunctie voor jou!

Lees meer

Ecohydroloog – Joure

joure

Introductie Wil jij bijdragen aan een duurzamer, groener en mooier Nederland? En weet jij alles over uitspoeling van nutriënten, waterkwaliteit en het leven in en om het water? Dan is deze vacature iets voor jou!

Lees meer

Veldtechnicus – Ede

ede

Introductie Stel je eens voor: je werkt in de buitenlucht! Geen lange dagen op een bureaustoel, maar een functie waarbij je in het veld aan de slag gaat! Iets voor jou? Lees dan verder!

Lees meer

Planningscoördinator – Utrecht

utrecht

Introductie Sta jij aan het begin van jouw loopbaan en zoek jij een functie waarin je veel vrijheid krijgt? Daarbij verdien je ook nog een mooi salaris tussen €2700 en €3800 bruto per maand! Interesse? Lees dan verder!

Lees meer

Werkvoorbereider – Betuwe

betuwe

Introductie Steek je je handen graag uit de mouwen en werk je graag in teamverband? Dan is deze uitdaging als werkvoorbereider echt iets voor jou!

Lees meer

Projectleider Leefomgeving: Woningbouw en infra – Arnhem

arnhem

Introductie Heb jij gevoel bij de maatschappelijke trends als klimaatadaptatie, duurzaamheid, natuur inclusief bouwen, de gezonde & veilige leefomgeving en de digitaliseringsopgave? Ben jij in staat om deze trends door te vertalen in de ontwerpoplossingen en adviezen voor onze opdrachtgevers, dan kom ik graag met je in contact.

Lees meer

Projectleider Leefomgeving: Klimaat, Landschap en Water – Arnhem

arnhem

Introductie Heb jij gevoel bij de maatschappelijke trends als klimaatadaptatie, duurzaamheid, natuur inclusiviteit en de gezonde & veilige leefomgeving? Ben jij in staat om deze trends door te vertalen in de ontwerpoplossingen en adviezen voor onze opdrachtgevers, Wil jij bij ons aan de slag als projectleider of ben jij een ervaren projectleider en toe aan

Lees meer

Uitvoerder – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Gaat jouw hart sneller kloppen van grond, weg en water? Vind je het leuk om in een klein team innovatieve ideeën te bedenken? Ben je technisch goed onderlegd? Gaat het aansturen van vakmensen jou goed af? Wil je graag werken in een mooi familiebedrijf waarin je snel veel verantwoordelijkheden krijgt? Dan zijn wij op

Lees meer

Werkvoorbereider – Wezep

wezep

Introductie Als werkvoorbereider in Wezep werk je aan het nieuwe project ”Aansluiting a28 bij Wezep”. Je stelt de projectspecificaties en detailplanningen op voor aanvang van de uitvoeringsfase. Daarnaast stel je keuringsrapporten op, zie je toe op de naleving van afspraken met onderaannemers en stel je afleverdossiers op. Je schakelt tussen opdrachtgever en het uitvoerend team.

Lees meer

Contractmanager Civiele Techniek bij CROW – Ede

ede

Introductie Wil jij bijdragen aan het duurzamer en toekomstbestendiger maken van de infrastructuur en openbare ruimte in Nederland? En kan jij ervoor zorgen dat nieuwe kennis in de RAW-systematiek wordt opgenomen? Binnen team RAW heb je hierin een centrale en aanjagende rol. Lees hier hoe!

Lees meer

Business control manager – Gelderland

gelderland

Introductie Houd jij het overzicht en weet je door verbinding te maken met de business, financiële gevolgen in kaart te brengen? Als business control manager sta je vooraan in een hecht team dat aan de slag gaat om optimaal de business te ondersteunen! Een uitdagende en veelzijdige functie!

Lees meer

Controller – Gelderland

gelderland

Introductie Zoek jij een baan met een mix tussen traditioneel, commercieel én innovatief? Dan is deze baan waarin je zorgt dat de financiële administratie helemaal kloppend is precies wat voor jou. 

Lees meer

Engineer – Cuijk

cuijk

Introductie Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar je collega’s, de omgeving én de samenleving? Dan is deze baan als Engineer echt wat voor jou!

Lees meer

Medewerker Databeheer – Twente

twente

Introductie Heb jij jouw diploma al een tijdje in bezit en ben je toe aan een functie waar je kunt doorgroeien? Heb je organiserend vermogen en vind je het leuk om contact met klanten te hebben? Dan is dit echt een rol voor jou!

Lees meer

Adviseur geohydrologie – Midden Nederland

midden-nederland

Introductie Ben je (bijna) afgestudeerd Land- en Watermanagement of Bos- en Natuurbeheer? En wil jij graag werken met collega’s die ook een Larenstein achtergrond hebben? Dan is dit voor jou een heel aantrekkelijke vacature!

Lees meer

Docent RAW bij CROW – Ede

ede

Introductie Heb jij een paar jaar bij een ingenieursbureau of aannemer gewerkt en heb jij ervaring met de RAW-systematiek? En lijkt het jou een uitdaging om deze kennis als docent over te dragen aan jouw vakgenoten? Lees dan deze vacature!

Lees meer

Projectleider Infra – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Ben jij een enthousiaste projectleider die klaar is voor de volgende stap? Of ben je nog geen projectleider maar heb je wel die ambitie? Gaat jouw hart hoe dan ook sneller kloppen van uitdagende infraprojecten? Kom dan een bijdrage leveren aan onze uitdagende multidisciplinaire projecten met innovatieve oplossingen.

Lees meer

Werkvoorbereider GWW – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Wil jij een belangrijke rol spelen binnen projecten in de Grond, Weg- en Waterbouw van de ontwerpfase tot de realisatie? Bedenk en realiseer jij graag innovatieve oplossingen binnen een klein team? Ben jij technisch goed onderlegd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Uitvoerder Onderhoud GWW – Nijmegen

nijmegen

Introductie Zie jij het als een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de uitvoering van het meerjarig onderhoud aan de infrastructuur van de gemeente Nijmegen? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Lees meer

Omgevingscoördinator – Gelderland

gelderland

Introductie Ben jij een kei in het verzamelen van informatie en ben je graag in contact met verschillende partijen? Als omgevingscoördinator neem je het voortouw bij nieuwe projecten voor de aanleg van glasvezelaansluitingen bij nieuwbouw woningen. Daarbij ben jij het centrale aanspreekpunt voor overheden, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en andere landelijke partners en stakeholders. Word jij hier

Lees meer

Grondstromencoördinator – Elst

elst

Introductie Wil jij je (verder) verdiepen in de verwerking en het in de markt zetten van grond en baggerspecie en zo een bijdrage leveren aan mooie projecten? En wil je werken in een betrokken en jong team? Lees dan snel verder, want dan is dit wellicht jouw nieuwe baan!Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar

Lees meer

Toezichthouder – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Staat kwaliteit bij jou voorop? Weet jij tot in detail welke afspraken er gemaakt zijn en wat dit betekent voor de uitvoering binnen een infrastructureel project? Weet jij óók nog eens je mannetje te staan doordat je communicatief sterk bent? Dan is deze functie iets voor jou!

Lees meer

Omgevingsmanager – Goes

goes

Introductie Ben jij een teamplayer en hecht jij waarde aan een gezellig, enthousiast en open team? En ben jij de omgevingsmanager die ons team komt versterken? Lees dan verder!

Lees meer

Werkvoorbereider – Zuid-Holland

zuid-holland

Introductie Is plannen en organiseren jouw passie? Denk jij in oplossingen en krijg je energie van samenwerken in een leuk team? Dan is deze functie van Werkvoorbereider wat voor jou!

Lees meer

Junior projectleider groen – Tilburg

tilburg

Introductie Vind je het leuk om in een klein team innovatieve ideeën te bedenken? Gaat het aansturen van vakmensen jou goed af? Wil je graag werken in een mooi familiebedrijf waarin je snel veel verantwoordelijkheden krijgt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Uitzetter – Noord-Holland

noord-holland

Introductie Ben jij een ervaren uitzetter met tekenervaring? Ben je opzoek naar een nieuwe werkomgeving in een hechte organisatie waar veel diversiteit is? Dan is deze vacature iets voor jou!

Lees meer

Systems Engineer – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Heb jij een passie voor 3D-ontwerpen, VR-stimulaties en wil jij bijdrage aan de digitale transformatie van de bouwsector? Dan is deze rol als Systems Engineer iets voor jou!

Lees meer

(Junior) Toezichthouder – Den Haag

den-haag

Introductie Ben jij een ervaren uitvoerder en toe aan een volgende stap in je carrière of ben je al toezichthouder maar wil je in een andere omgeving gaan werken? Dan is deze rol van toezichthouder iets voor jou! Vanaf 16 uur tot 40 uur per week. 

Lees meer

Accountmanager Recruitment – Elst (Gld.)

elst-gld

Introductie Piket is een jong, maar toch ervaren arbeidsbemiddelaar in de Civiele Techniek. Een piketpaaltje markeert een in de toekomst te realiseren object. Doelen stellen is doelen realiseren, daar geloven we in. Dat doen we middels maatwerk en op een nuchtere manier; iedere techneut heeft immers zijn eigen wensen en dat geldt ook voor elke

Lees meer

Recruitment specialist (24 – 40 uur) – Elst (Gld.)

elst-gld

Introductie Werk jij graag met mensen? Breng jij gevraagd en ongevraagd jouw mening uit en heb je een ondernemende instelling? Dan ben je welkom in ons team!Wij zoeken een recruitment specialist voor 24-40 uur. Deze functie is flexibel in te delen en daarom ook geschikt voor parttime werken.

Lees meer

Junior Engineer – Gelderland

gelderland

Introductie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zou jij graag aan de slag gaan als engineer? In de functie van junior engineer hoef je nog geen ervaring te hebben! Onze opdrachtgever is er van overtuigd dat ziij de tools in huis hebben om jou binnen afzienbare tijd het vak te leren van

Lees meer

Directievoerder – Utrecht/ Noord-Holland

utrecht-noord-holland

Introductie Ben jij iemand die communicatief vaardig is en beschikt over een commercieel vermogen? Kan jij bovendien ook nog goed kan plannen/ organiseren en spreken de onderwerpen waterbeheer en waterbodem jou aan? Lees dan snel verder, want dan zou de functie van directievoerder bij onze opdrachtgever wel eens erg goed bij jou kunnen passen!

Lees meer

Customer Business line Manager – Gelderland

gelderland

Introductie Onze opdrachtgever is op zoek naar een Customer Business line Manager. Ben jij die sterke persoonlijkheid die in staat is om de performance van jouw team naar een niveau te tillen van hoge voorspelbaarheid (first time right) en betrouwbaarheid en dit te realiseren in goede samenspraak met de ondernemende klant? Lees deze vacature dan

Lees meer

Inspecteur Assetmanagement – Flevoland

flevoland

Introductie Onze opdrachtgever is op zoek naar een inspecteur ter uitbreiding van diverse prestatiecontracten. Lijkt het jou leuk om onderdeel uit te maken van het assetmanagement team en inspecties uit te voeren om toestandsdata vanuit het veld in beeld te brengen en deze te beoordelen? Dan is hebben wij een uitdagende functie beschikbaar! 

Lees meer

Werkvoorbereider GWW – regio Arnhem

regio-arnhem

Introductie Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als werkvoorbereider bij een landelijk opererende organisatie waarbij je vooral aan de slag gaat met de aanleg en onderhoud van regionale projecten in de GWW? Lees dan zeker verder.

Lees meer

Teamleider – Groningen

groningen

Introductie Ben jij in staat samenwerking te stimuleren, projectwerkzaamheden en teamleiderschap te combineren? Ben jij in staat om maatschappelijke trends als klimaatadaptatie of digitalisering te vertalen in ontwerpoplossingen en adviezen? Dan is deze vacature van teamleider iets voor jou!

Lees meer

Werkvoorbereider Waterbouw – Lelystad

lelystad

Introductie Wegens uitbreiding van projecten is onze opdrachtgever op zoek naar een werkvoorbereider waterbouw. Je gaat aan de slag met de voorbereiding van het werk voor het team waterbouw voor diverse uitdagende projecten. Denk hierbij aan baggerwerken, zandsuppleties, onderhoud van waterwegen (inclusief oeveronderhoud). Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de GWW en

Lees meer

Storingscoördinator/ planner – Rotterdam

rotterdam

Introductie Wil jij bijdragen aan een goed draaiende en letterlijk gezonde maatschappij? Ben jij secuur en zorgvuldig? En wil jij een salaris van maximaal €3.600,- bruto per maand verdienen? Dan is dit jouw carrière stap!

Lees meer

Projectvoorbereider – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Ben jij opzoek naar een diverse en uitdagende functie waarbij je betrokken bent bij het gehele project? Dan is deze functie van projectvoorbereider wat voor jou!

Lees meer

Administratief medewerker Calculatie en Aanbestedingen – Twente

twente

Introductie Ben jij graag de spil van een afdeling en vind je aanbestedingen, prekwalificaties en offertetrajecten interessant? Werk je graag in een familiebedrijf?Herken jij jezelf in onderstaande kernwoorden?Organiseren;Plannen;Communiceren;Beheren;Ondersteunen;Accuraat.Lees dan snel verder!

Lees meer

Junior Tekenaar / Engineer Civiele Techniek – Landelijk

landelijk

Introductie Als je net bent afgestudeerd kan je met jouw opleiding zo veel kanten op.  Teken jij mee aan de wegen van de toekomst? Of weet je nog niet wat je wilt? Als Tekenaar/Engineer bij Piket ben jij flexibel en kan je aan meerdere projecten werken. 

Lees meer

Kostendeskundige/Calculator – Landelijk

landelijk

Introductie Wil jij aan de slag als onmisbare schakel binnen de tenders van onze opdrachtgevers? Vind jij het interessant wat het kost om een project te maken en te zorgen voor een positief resultaat? Dan gaan we samen op zoek naar de beste plek voor jou!

Lees meer

Onze werkwijze
in vijf stappen

Wat bieden wij jou?

Op de eerste plaats bieden wij begeleiding in je carrière en hebben we voortdurend mooie projecten beschikbaar bij uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast krijg je bij Piket minimaal een jaarcontract. We stemmen jouw salaris af op je werkervaring en denken met je mee in een passende mobiliteitsvergoeding of oplossing. Ook jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Je krijgt sowieso toegang tot ongeveer 150 trainingen via het platform van GoodHabitz. Heb je specifieke wensen met betrekking tot je ontwikkeling of begeleiding dan staan we open om deze te bespreken.

Vanzelfsprekend ben je welkom op onze vrijdagmiddagborrel en houden we jaarlijks een teamuitje.

Een baan op maat?
We helpen je graag!

Bel 06 511 361 20

 

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter.