Werken bij Piket.

Ben jij klaar voor jouw volgende avontuur?

Wij zijn op zoek naar jou.

Bij Piket zijn we doorlopend op zoek naar professionals werkzaam in de civiele techniek. Bekijk onderstaand onze vacatures, reageer direct of bel/mail één van onze consultants voor meer informatie.

Scroll en bekijk de vacatures icon-arrow-down

Filter 0 vacatures

  • Auteur

  • Regio

  • Branche

  • Sector

  • Vakgebied

Medewerker Databeheer – Twente

twente

Introductie Heb jij jouw diploma al een tijdje in bezit en ben je toe aan een functie waar je kunt doorgroeien? Heb je organiserend vermogen en vind je het leuk om contact met klanten te hebben? Dan is dit echt een rol voor jou!

Lees meer

Toezichthouder rail en stations noordoost Nederland – Zwolle

zwolle

Introductie Ben je op zoek naar een mooie zelfstandige functie waarbij je het binnen en buiten werken kan combineren? Sta je daarnaast graag veel in contact met mensen om gezamenlijk goed werk af te leveren binnen de gestelde planning met maatschappelijke impact? Lees dan zeker verder.

Lees meer

Projectleider GWW – Utrecht

utrecht

Introductie Voor een opdrachtgever is Piket op zoek naar een projectleider GWW. De opdrachtgever doet alles op het gebied van Infra, Sport en Groen. Je komt te werken bij een ambitieus bedrijf die een goede werksfeer kent. De opdrachtgever heeft bijna 300 medewerkers in dienst.

Lees meer

Projectcoördinator – Landelijk

landelijk

Introductie Ben jij een werkvoorbereider met ervaring of een projectcoördinator die meer van de wereld wil zien? Dan is een contract bij Piket een mooie stap. Wij zoeken een projectcoördinator die direct waarde toevoegt en een brede interesse heeft. 

Lees meer

Ontwerper / Ervaren tekenaar Civiele Techniek – Landelijk

landelijk

Introductie Ben jij een ervaren tekenaar en wil jij je ontwikkelen tot ontwerper? Dan is een contract bij Piket een mooie stap in jouw carrière. Bij Piket zoeken we een ontwerper die wil onderzoeken wat bij hem/haar past binnen het brede aanbod in de civiele techniek. 

Lees meer

Project Engineer Civiele Techniek / Ondergrondse infra – Regio Uden

regio-uden

Introductie Geniet jij van technische uitdagingen en van gepuzzel om tot een oplossing te komen? Lees dan snel verder! Misschien ben jij wel het ontbrekende stukje in de puzzel van onze opdrachtgever. In de rol als Project Engineer wacht jou een baan vol avontuur en verantwoordelijkheid met technische uitdagingen. 

Lees meer

Projectleider – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie In deze rol als projectleider ben je technisch en financieel verantwoordelijk voor de realisatie en voortgang van de projecten. Afhankelijk van de grootte van het project stuur je een of meerdere projectteams aan. Je bent leidend in het contact met externen zoals onderaannemers, leveranciers en adviseurs. Uiteraard ben je het eerste aanspreekpunt voor de

Lees meer

Recruitment specialist (24 – 40 uur) – Elst (Gld.)

elst-gld

Introductie Werk jij graag met mensen? Breng jij gevraagd en ongevraagd jouw mening uit en heb je een ondernemende instelling? Dan ben je welkom in ons team!Wij zoeken een recruitment specialist voor 24-40 uur. Deze functie is flexibel in te delen en daarom ook geschikt voor parttime werken.

Lees meer

Onze werkwijze
in vijf stappen

Wat bieden wij jou?

Op de eerste plaats bieden wij begeleiding in je carrière en hebben we voortdurend mooie projecten beschikbaar bij uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast krijg je bij Piket minimaal een jaarcontract. We stemmen jouw salaris af op je werkervaring en denken met je mee in een passende mobiliteitsvergoeding of oplossing. Ook jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Je krijgt sowieso toegang tot ongeveer 150 trainingen via het platform van GoodHabitz. Heb je specifieke wensen met betrekking tot je ontwikkeling of begeleiding dan staan we open om deze te bespreken.

Vanzelfsprekend ben je welkom op onze vrijdagmiddagborrel en houden we jaarlijks een teamuitje.

Een baan op maat?
We helpen je graag!

Bel 06 511 361 20

 

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter.