Werken bij Piket.

Ben jij klaar voor jouw volgende avontuur?

Wij zijn op zoek naar jou.

Bij Piket zijn we doorlopend op zoek naar professionals werkzaam in de civiele techniek. Bekijk onderstaand onze vacatures, reageer direct of bel/mail één van onze consultants voor meer informatie.

Scroll en bekijk de vacatures icon-arrow-down

98 vacatures

  • Regio

  • Branche

  • Functie

  • Functieniveau

Junior Manager Projectbeheersing – Dordrecht

dordrecht

Introductie Lijkt het jou leuk om de motor te zijn achter het succes van civieltechnische projecten? In Zuid-Holland zoeken wij een Junior Manager Projectbeheersing. Dit is een startersrol met volop mogelijkheden om binnen het betrokken projectteam door te groeien.

Lees meer

KAM medewerker – Berkel

berkel

Introductie Ben jij toe aan een uitdaging als KAM medewerker? En wil jij bijdragen aan de innovatieve en toonaangevende projecten? Lees dan snel verder want wij hebben een vacature KAM medewerker beschikbaar in Berkel!

Lees meer

Voorman Groen – Nieuwegein

nieuwegein

Introductie Ben jij een echte teamplayer die weet hoe je jouw team motiveert en aanstuurt? Lees dan snel verder want wij hebben een vacature Voorman Groen beschikbaar in Nieuwegein!

Lees meer

Adviseur Milieueffectrapportage (MER) – Amsterdam

amsterdam

Introductie Zie jij jezelf werken in een ambitieus en groeiend team van professionals dat werkt aan kwalitatief hoogwaardige milieueffectrapportages? Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Lees dan snel verder want wij hebben een vacature Adviseur Milieueffectrapport (MER) gevestigd in Eindhoven, Amsterdam, Groningen, Arnhem, Zwolle, De Bilt, Rotterdam en Alkmaar!

Lees meer

Project Supportmedewerker – Papendrecht

papendrecht

Introductie Ben jij de persoon die thuis of in je vriendengroep de uitjes organiseert, alles tot in de detail weet te regelen en iedereen tijdig van de juiste informatie weet te voorzien? Hou jij van hectiek en kun jij je helemaal vinden in ons motto; één team, één taak? Kom dan jouw skills inzetten als

Lees meer

Gebiedseconoom – Amsterdam

amsterdam

Introductie Gebiedsontwikkeling is onze passie en daar zijn wij goed in! Jij krijgt de kans om mee te werken aan vooraanstaande projecten die het verschil maken. Je krijgt de mogelijkheid om dingen te doen die nog nooit eerder gedaan zijn. Ben jij goed met cijfers én heb je een groot strategisch inzicht? En wil jij

Lees meer

Uitvoerder Civiel – Zoetermeer

zoetermeer

Introductie Ben jij goed in planning, uitstekend in communicatie en vind je het bewaken van veiligheid makkelijk? Zet dan jouw vaardigheden in als Uitvoerder Civiel in de regio Zoetermeer voor een fulltime werkweek van 40 uur!

Lees meer

Uitvoerder HAS – Haarlemmermeer

haarlemmermeer

Introductie Ben jij goed in planning, uitstekend in communicatie en vind je het bewaken van veiligheid makkelijk? Zet dan jouw vaardigheden in als Uitvoerder HAS  in de Haarlemmermeer voor 32 tot 40 uur!

Lees meer

KAM Coördinator – Roosendaal

roosendaal

Introductie Zie jij het als uitdaging om een lerende organisatie aan de hand te nemen? Bedrijfsprocessen onder de loep te nemen en te optimaliseren. En ervoor te zorgen dat de kwaliteit, veiligheid en milieuzorg op de projecten naar een hoger niveau gebracht wordt. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Lees meer

Projectcoördinator – Harderwijk

Introductie Ben jij een gepassioneerde professional die op zoek is naar nieuwe uitdagingen in projectmanagement? Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van indrukwekkende civieltechnische projecten, waarbij jouw bijdrage van onschatbare waarde is. Je leert de kneepjes van het vak on-the-job, begeleid door de beste leermeesters. Klaar om jouw carrière naar

Lees meer

Projectcoördinator – Werkendam

werkendam

Introductie De waterbouw biedt jou als veiligheidskundige veel mogelijkheden. Veiligheid en arbobeleid zijn essentieel in de dagelijkse werkzaamheden van het bedrijf. Draag jij graag bij aan het verbeteren van de veiligheidsnormen? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op deze functie!

Lees meer

Omgevingsmanager –

Introductie Ben jij een ambitieuze Omgevingsmanager? Als Omgevingsmanager ben je van belang voor het beheren van de omgeving, waaronder het verzorgen van stakeholdermanagement en communicatie gedurende onze projecten. Beschik jij over sterke communicatieve vaardigheden, een nauwkeurige werkethiek en kun je gemakkelijk schakelen? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Lees meer

Werkvoorbereider – Oostzaan

oostzaan

Introductie Wij zijn op zoek naar een gedreven Werkvoorbereider. Als werkvoorbereider ben je de verantwoordelijke voor het voorbereiden van diverse werkzaamheden binnen het bedrijf. Sta jij stevig in je schoenen op communicatief gebied, werk je accuraat en ben je een echte probleemoplosser? Dan ben jij de nieuwe collega die wij graag verwelkomen!

Lees meer

Junior Werkvoorbereider Maastunnel – Maastunnel

maastunnel

Introductie Slimme verkeersregelinstallaties op kruispunten, dynamische verkeersmanagementsystemen op snelwegen, belangrijke verkeerstunnels, de openbare verlichting in Nederland. Allemaal voorbeelden van belangrijke objecten waarvan dagelijks vele miljoenen mensen gebruik van maken. Objecten die in optimale staat moeten blijven om veilige mobiliteit en doorstroming te garanderen voor iedereen. Wil jij Nederland veilig houden? Lees dan snel verder!

Lees meer

Junior Omgevingsmanager – Lelystad

lelystad

Introductie Vanuit het kantoor in Lelystad zijn wij op zoek naar een (junior) omgevingsmanager. De omgevingsmanager is verantwoordelijk voor het contact met de omgeving om project gerelateerde zaken gerealiseerd te krijgen. Sta jij communicatief stevig in jouw schoenen en denk je in oplossingen? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Omgevingsmanager – Heerenveen

Introductie Wij zijn op zoek naar een omgevingsmanager. De omgevingsmanager is verantwoordelijk voor het contact met de omgeving om project gerelateerde zaken gerealiseerd te krijgen. Sta jij communicatief stevig in jouw schoenen, werk je nauwkeurig en denk je in oplossingen? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees meer

Hoofd Financiële Administratie – Beuningen

beuningen

Introductie Waar het geld vandaan komt en waar het naartoe gaat, hoeven we jou als financieel professional niet uit te leggen, toch? Bij het bedrijf worden diensten, machines en manuren ingezet om projecten te realiseren. Dat kan alleen succesvol zijn als duidelijk is welke diensten en klanten een positieve bijdrage leveren aan het resultaat. De

Lees meer

Dataverwerker / Technisch Tekenaar – Enschede

enschede

Introductie Er zijn geen opleidingen die exact aansluiten bij de werkzaamheden die je gaat verrichten als Dataverwerker/Technisch Tekenaar. Om deze reden bieden we ook mensen zonder ervaring in de technische sector, maar wel met een minimaal afgeronde MBO 3 opleiding, een kans om het vak te leren in de praktijk. Ben je gemotiveerd en heb

Lees meer

Voorman – Alkmaar

alkmaar

Introductie Ben jij een ambitieuze Voorman die klaar is voor een uitdagende leidinggevende functie in Alkmaar? Dan is deze vacature iets voor jou! Leid een team dat verantwoordelijk is voor het onderhoud van bermen, groenvoorzieningen en diverse projecten. Jouw leiderschap is van cruciaal belang voor het succes van het team.

Lees meer

Hovenier – Alkmaar

alkmaar

Introductie Vind jij werken in de buitenlucht het fijnste dat er is? Is een mooi aangelegde en goed onderhouden groene omgeving jouw passie? En hou je van afwisseling in jouw werk? Dan is de functie de nieuwe uitdaging die jij zoekt!

Lees meer

Coördinator Grondstromen – Andelst

andelst

Introductie Wil jij, door het coördineren van de verwerking van grond en baggerspecie, direct een bijdrage leveren aan een mooier landschap? Ben je servicegericht en sta je met beide voeten op en in de grond? En ben je ook nieuwsgierig naar de wereld van land, bodem, rivier en duurzame oplossingen? Lees dan snel verder! We

Lees meer

Werkvoorbereider – Apeldoorn

apeldoorn

Introductie Jij bent als werkvoorbereider onderhoud onmisbaar! Van ontwerpfase tot uitvoering, jij denkt mee, geeft input en zorgt ervoor dat alles is voorbereid en goed blijft lopen. In de uitvoeringsfase ben je de spin in het web. Met aandacht niet alleen op de details, maar ook met aandacht voor de duurzaamheidsambities van het bedrijf.

Lees meer

Inspecteur Assetmanagement – Lelystad

lelystad

Introductie Wij zijn op zoek naar een gedreven inspecteur om ons assetmanagement team te versterken! In deze rol ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren, rapporteren en analyseren van inspecties, waarbij je toestandsdata in beeld brengt en beoordeelt. Dit is een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur per week, met standplaatsen in Heerenveen en Lelystad.

Lees meer

Junior Werkvoorbereider – Vianen

vianen

Introductie Op zoek naar een mooie instapfunctie binnen de werkvoorbereiding? Of heb je al wat ervaring in de werkvoorbereiding en wil je jezelf graag blijven ontwikkelen? Wij bieden je graag de kans om je te ontwikkelen als werkvoorbereider voor integrale projecten zoals de Selectieve Onttrekking naast de Zeesluis in IJmuiden, Zuidwestboog Meteren en herstel Prinses

Lees meer

Coördinator Kwaliteit, Arbo en milieu – Barneveld

barneveld

Introductie Het streven van een Coördinator Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM) is een duurzame en veilige werkomgeving creëren voor iedereen. Wij zoeken iemand met deze ambitie voor een werkweek van 32 tot 40 uur. Het is niet vereist dat je alle aspecten van de functie al volledig beheerst; je leert tijdens je werk alle ins

Lees meer

Junior Projectleider – Utrecht

utrecht

Introductie Als Projectleider is het natuurlijk te gek om de leiding te hebben over verschillende projecten. Het mooiste is om in verschillende keukens een kijkje te nemen. En dat kan, bij Piket! 

Lees meer

Projectmanager ‘samenwerken in Civiele Techniek’ – Ede

ede

Introductie Bij CROW werken we aan de duurzame inrichting van Nederland. Zowel overheidsinstanties als professionals in de grond-, weg- en waterbouwsector gebruiken hiervoor dagelijks onze kennisproducten en contractvormen. Wil jij bijdragen aan het duurzamer en toekomstbestendiger maken van de infrastructuur en openbare ruimte in Nederland? En kan jij ervoor zorgen dat de partijen in de

Lees meer

Docent Civiele Techniek – Ede

ede

Introductie Heb jij een aantal jaar als directievoerder en/of bestekschrijver en/of contractmanager gewerkt bij een ingenieursbureau of aannemer en heb jij ervaring met de RAW-systematiek, UAV en/of UAVGC? Lijkt het jou daarnaast een uitdaging om deze kennis als docent over te dragen aan jouw vakgenoten? Lees dan deze vacature!

Lees meer

Planner – Vianen

vianen

Introductie Ben jij een ervaren planner en lijkt het jou tof om bij te dragen aan de veiligheid en duurzaamheid van het Nederlandse Spoornetwerk? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Lees meer

Leerling Ontwerper Verkeersmaatregelen – Helvoirt

helvoirt

Introductie Wil jij het vak van Ontwerper Verkeersmaatregelen leren en deel uitmaken van ons groeiende team in Helvoirt? Grijp dan deze kans! Bij onze organisatie leiden we je op om innovatieve, slimme en efficiënte verkeersoplossingen te bedenken, waarbij je rekening houdt met gestelde randvoorwaarden, wettelijke eisen en contracteisen. Hoe gaaf zou het zijn als je

Lees meer

Financieel administratief medewerker – Beesd

beesd

Introductie Ben jij een nauwkeurige en proactieve professional op financieel/administratief gebied? Heb je enkele jaren relevante werkervaring en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Meewerkend Voorman ‘Spelen’ – Utrecht

utrecht

Introductie Ben jij een gedreven hovenier met een passie voor het creëren en onderhouden van groene speelomgevingen? Wij zoeken een meewerkend voormannen/allround hoveniers in de regio Utrecht. Als jij houdt van uitdagende projecten, teammotivatie en verantwoordelijkheid nemen, dan is dit jouw buitenkans voor een dynamische carrière in het groen!

Lees meer

Projectleider – Ede

ede

Introductie Ben jij een bevlogen projectleider met ervaring in de Infra sector? Een modern en praktisch advies- en ingenieursbureau gevestigd in Ede, zoekt een dynamische professional om ons team te versterken. Als projectleider ben je in staat om een succesvol team aan te sturen, de doelstellingen te realiseren en het ontwerpteam effectief te leiden.

Lees meer

Projectleider Groen – Nieuwegein

nieuwegein

Introductie Word jij onze nieuwe Projectleider Groen? Aannemingsbedrijf  in Nieuwegein zoekt een gedreven professional om ons team te versterken. Met een afgeronde HBO-opleiding, minimaal 5 jaar ervaring en expertise in projectplanning ben jij de spin in het web die de voortgang bewaakt, knelpunten signaleert en effectief communiceert met alle betrokkenen. Wij bieden een uitdagende rol,

Lees meer

Monteur BEI/Laag- midden- en hoogspanning – Nieuwegein

nieuwegein

Introductie Word jij onze nieuwe Monteur BEI met leidinggevende verantwoordelijkheid? Pak deze kans om bij te dragen aan de aanleg en montage van spanningsnetten, waarbij je een hecht team leidt en uitdagende projecten volgens hoogste veiligheidsstandaarden uitvoert. Start bij ons dynamische team en geniet van een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden, en de kans om jezelf

Lees meer

Calculator – Nieuwegein

nieuwegein

Introductie Als Calculator op onze locatie in Nieuwegein vormt de infrastructuur rondom het spoor een boeiende uitdaging voor jou. Met jouw zelfstandigheid, scherpe waarnemingsvermogen en klantgerichte aanpak lever je nauwkeurige calculaties, wat direct bijdraagt aan het succes van onze organisatie!

Lees meer

Storingsmonteur openbare verlichting – Nieuwegein

nieuwegein

Introductie Ontdek een uitdagende rol als Storingsmonteur Openbare Verlichting in Nieuwegein! Word deel van ons team, waar verantwoordelijkheid en zelfstandigheid samenkomen om schades en storingen in de regio Utrecht op te lossen. Als jij de juiste mentaliteit bezit, ervaring hebt met openbare verlichting, en beschikt over leidinggevende capaciteiten, bieden wij een marktconform salaris, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden,

Lees meer

Projectleider GWW – Nieuwegein

nieuwegein

Introductie Een aannemingsbedrijf in Nieuwegein, zoekt een gedreven Projectleider GWW om ons team te versterken. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 200 medewerkers, zijn ze actief in Grond-, Weg- en Waterbouw, Sport- en Cultuurtechniek. Ben jij proactief, communicatief sterk en heb je ervaring in projectmanagement?

Lees meer

Uitvoerder Groen – Utrecht

utrecht

Introductie Ontdek je passie voor groenvoorziening en buitenprojecten! Als Uitvoerder in onze vestiging in Utrecht krijg je de kans om uitdagende projecten te leiden en bij te dragen aan de pracht van de buitenruimte. Met interne en externe scholing, ontwikkelingsmogelijkheden, flexibele arbeidsvoorwaarden en een team waar mensen centraal staan, bieden we de ideale omgeving voor

Lees meer

Ontwerper Verkeersmaatregelen – Helvoirt

helvoirt

Introductie Ben jij een creatieve puzzelaar die gedreven is om innovatieve en efficiënte verkeersoplossingen te ontwerpen? Wij zijn de organisatie dat zich richt op een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer. Wij zoeken een enthousiaste Ontwerper om ons team te versterken.

Lees meer

Werkvoorbereider – Ede

ede

Introductie Ben jij een ervaren werkvoorbereider met affiniteit voor integraal ontwerpen en het opstellen van UAV-GC contracten? In Ede zoekt een proactieve professional om het team van Ontwerp & Voorbereiding te versterken. Bij ons staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel binnen een afwisselende en innovatieve werkomgeving.

Lees meer

(Junior) Tekenaar Landmeetteam – Hoogeveen

hoogeveen

Introductie We zoeken jou als professional met passie voor techniek van de ondergrondse infra (gas, water, elektra), oog voor kwaliteit en hart voor de leefomgeving. Versterk ons met jouw vakmanschap, verras ons met je ideeën en… ontdek wat we jou kunnen bieden!

Lees meer

Projectadministrateur – Zwolle

zwolle

Introductie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Projectadministrateur, met relevante werkervaring en wil je je steentje bijdragen aan de energietransitie, dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

GIS medewerker – Amersfoort

amersfoort

Introductie Het meest innovatieve landmeetkundige ingenieursbureau van Nederland, zoekt een gedreven GIS-medewerker met affiniteit voor geodesie. Met ruim 20 jaar ervaring en een focus op vakmanschap, innovatie en partnerschap, bieden wij een uitdagende rol in het vervaardigen van Rijkswaterstaatproducten DTB en KernGIS. Kom bij ons team in Amersfoort of Groningen en ontwikkel je talent te

Lees meer

KAM-coördinator – Harderwijk

harderwijk

Introductie Ontplooi jezelf als KAM-coördinator bij ons jonge en dynamische ingenieurs- en adviesbureau in Harderwijk. Met een resultaatgerichte mindset en klantgerichte instelling draag je bij aan de ontwikkeling van moderne beheer- en onderhoudsfilosofieën. Ontwikkel je carrière in een groeiende organisatie met persoonlijke aandacht en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

Maatvoerder Bouw/Infra – Amersfoort

amersfoort

Introductie Zet jouw expertise in de spotlight als Maatvoerder Bouw/Infra bij onze innovatieve organisatie! Met verantwoordelijkheid voor meet- en uitzetwerkzaamheden binnen diverse bouw- en infraprojecten, werk je zelfstandig in Amersfoort. Profiteer van onze innovatieve omgeving, waar vakmanschap en vrijheid samenkomen, en draag bij aan het soepele verloop van projecten door jouw nauwkeurige maatvoering. Kom bij

Lees meer

Landmeter allround – Amersfoort

amersfoort

Introductie Ben jij gepassioneerd over geodesie en gedreven om in de buitenlucht te werken? Wij zoeken een allround landmeter voor afwisselende projecten langs nationale wegen, waterwegen, en adembenemende locaties. Als jij een zelfstandige en enthousiaste instelling hebt, nodigen we je uit om deel uit te maken van ons innovatieve team in Amersfoort.

Lees meer

Geo Specialist – Amersfoort

amersfoort

Introductie Toonaangevend in geodesie en gedreven door nauwkeurigheid? Ontdek de rol van Geo Specialist! Voer uitdagende landmeetkundige projecten uit voor Rijkswaterstaat, waarbij je deformatiemetingen, brughoogtemetingen en meer met diverse geavanceerde meettechnieken aanpakt. Sluit je aan bij ons innovatieve team in Amersfoort en maak deel uit van het vooruitstrevende vakmanschap dat de organisatie kenmerkt.

Lees meer

Uitvoerder Gas-Water – Rotterdam

rotterdam

Introductie Ben jij onze Uitvoerder Gas-Water die wij zoeken in de regio Rotterdam! Als zelfstandige professional met MBO+ werk- en denkniveau en ervaring in ondergrondse infrastructuur, leid je projecten voor Stedin en Evides. Een verantwoordelijke rol met veel vrijheid, waarbij je samenwerkt met een enthousiast team. Profiteer van een marktconform salaris, een prettige werksfeer, en

Lees meer

Projectmanager contractmanagement – regio Gelderse Vallei

regio-gelderse-vallei

Introductie Wil jij bijdragen aan het duurzamer en toekomstbestendiger maken van de infrastructuur en openbare ruimte in Nederland? En kan jij ervoor zorgen dat de partijen in de GWW-sector efficiënter met elkaar samenwerken? Wij zijn op zoek naar een projectmanager contractmanagement ‘samenwerken in de GWW’ die hierin een centrale en aanjagende rol speelt.

Lees meer

Adviseur Ruimtelijke ontwikkeling – 's-Hertogenbosch

s-hertogenbosch

Introductie Samen aanpakken, hard werken, gaan voor kwaliteit, veel denken en vooral doen. Door alle expertise onder één dak samen te brengen, kunnen collega’s mooie puzzels oplossen en klanten een allesomvattende aanpak bieden tot en met realisatie in complexe project- en gebiedsontwikkeling.

Lees meer

Administratief medewerker – Elst

elst

Introductie Ben jij de administratieve held die wij zoeken voor tijdelijke versterking met een lengte van minimaal een halfjaar, met mogelijkheid tot verlenging op een nieuw project.

Lees meer

Kwaliteitscoördinator – 's-Hertogenbosch

s-hertogenbosch

Introductie Als Kwaliteitscoördinator ben je werkzaam binnen de afdeling Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM) en ben je verantwoordelijk voor de algehele kwaliteit en bijbehorende processen van de uitgevoerde en/of uit te voeren (technische) werkzaamheden op de projecten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van het kwaliteitsmanagementsysteem, met name de audit module.

Lees meer

Engineer Infra – Breda

breda

Introductie Ben jij de engineer die de vraag van de opdrachtgever gaat omzetten naar een definitief ontwerp? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Werkvoorbereider – Rotterdam

rotterdam

Introductie Wil jij projecten aanpakken in de aanleg en onderhoud van lichtmasten in de openbare ruimte? En ben jij de initiatiefnemer die soepel samenwerkt om het project in goede banen te leiden? Lees dan verder!

Lees meer

Systems engineer – Diemen

diemen

Introductie Heb jij ervaring met systems engineering en de passie om vernieuwing in de praktijk te brengen? Wij zijn op zoek naar een systems engineer de deze methodiek gaat implementeren in de onderhoudscontracten. 

Lees meer

Projectcoördinator – Nieuwegein

nieuwegein

Introductie Wil je samen werken in een gezellig team en weet jij alle balletjes hoog te houden, waarbij je verantwoordelijk bent voor een project van A tot Z. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Schouwcoördinator – Zuid-Holland

zuid-holland

Introductie Wil jij meedenken over efficiëntie- en verbeterslagen in de bedrijfsprocessen? En wil jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en collega’s zijn? Dan is deze functie van schouwcoördinator wat voor jou!

Lees meer

Storingscoördinator – Houten

houten

Introductie Wil jij het eerste aanspreekpunt zijn ten tijde van storingen aan verkeerslichten, netwerkverbindingen, het spoor of een grote zeesluis? En zorg jij ervoor dat deze storingen zo goed en snel mogelijk verholpen worden, lees dan verder!

Lees meer

Financieel administratief medewerker – Vianen

vianen

Introductie Word jij gelukkig van cijfertjes en heb je altijd jouw zaken op orde? Daarnaast een achtergrond in en enige ervaring met administratieve taken, en ook nog eens interesse in de bouwwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Teamleider – Zwolle

zwolle

Introductie Ben jij in staat samenwerking te stimuleren, projectwerkzaamheden en teamleiderschap te combineren? Ben jij in staat om maatschappelijke trends als klimaatadaptatie of digitalisering te vertalen in ontwerpoplossingen en adviezen? Dan is deze vacature van teamleider iets voor jou!

Lees meer

Werkvoorbereider – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Wil jij een belangrijke rol spelen binnen projecten in de grond-, weg- en waterbouw van de ontwerpfase tot realisatie? En wil jij werken in een klein team waarbij je genoeg begeleiding ontvangt om jezelf te ontwikkelen? Dan is deze vacature iets voor jou! 

Lees meer

Projectleider – Zuid-Holland

zuid-holland

Introductie Ben jij een projectleider die toe is aan een nieuwe uitdaging, of wil jij de stap maken naar de rol van projectleider? Dan heb ik een mooie vacature voor jou!

Lees meer

Werkvoorbereider – Zuid-Holland

zuid-holland

Introductie Kun jij het overzicht behouden en ben jij de verbindende schakel tussen het plan en de realisatie van uitdagende civiele projecten? Dan is deze rol iets voor jou!

Lees meer

Projectorganisator – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Ben jij goed in organiseren, regelen en verbinden? En wil jij werken in een ambitieuze en innovatieve organisatie? Dan is deze vacature van projectorganisator iets voor jou! 

Lees meer

Junior kostenspecialist – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Ben jij goed met cijfers en help jij het Nederlandse spoor verder door de beste calculaties te maken? En wil jij een startsalaris verdienen tussen de €2.100,- en €2.500,-? Dan is deze vacature van junior kostenspecialist iets voor jou! 

Lees meer

Engineer – Noord-Holland

noord-holland

Introductie Ben jij de persoon die wil werken in een kennis gedreven organisatie en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Of ben jij afgestudeerd en klaar voor een eerste stap in je carrière? 

Lees meer

Projectleider Leefomgeving: Woningbouw en infra – Arnhem

arnhem

Introductie Heb jij gevoel bij de maatschappelijke trends als klimaatadaptatie, duurzaamheid, natuur inclusief bouwen, de gezonde & veilige leefomgeving en de digitaliseringsopgave? Ben jij in staat om deze trends door te vertalen in de ontwerpoplossingen en adviezen voor onze opdrachtgevers, dan kom ik graag met je in contact.

Lees meer

Projectleider Leefomgeving: Klimaat, Landschap en Water – Arnhem

arnhem

Introductie Heb jij gevoel bij de maatschappelijke trends als klimaatadaptatie, duurzaamheid, natuur inclusiviteit en de gezonde & veilige leefomgeving? Ben jij in staat om deze trends door te vertalen in de ontwerpoplossingen en adviezen voor onze opdrachtgevers, Wil jij bij ons aan de slag als projectleider of ben jij een ervaren projectleider en toe aan

Lees meer

Projectleider Infra – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Ben jij een enthousiaste projectleider die klaar is voor de volgende stap? Of ben je nog geen projectleider maar heb je wel die ambitie? Gaat jouw hart hoe dan ook sneller kloppen van uitdagende infraprojecten? Kom dan een bijdrage leveren aan onze uitdagende multidisciplinaire projecten met innovatieve oplossingen.

Lees meer

Werkvoorbereider GWW – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Wil jij een belangrijke rol spelen binnen projecten in de Grond, Weg- en Waterbouw van de ontwerpfase tot de realisatie? Bedenk en realiseer jij graag innovatieve oplossingen binnen een klein team? Ben jij technisch goed onderlegd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Toezichthouder – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Staat kwaliteit bij jou voorop? Weet jij tot in detail welke afspraken er gemaakt zijn en wat dit betekent voor de uitvoering binnen een infrastructureel project? Weet jij óók nog eens je mannetje te staan doordat je communicatief sterk bent? Dan is deze functie iets voor jou!

Lees meer

Omgevingsmanager – Goes

goes

Introductie Ben jij een teamplayer en hecht jij waarde aan een gezellig, enthousiast en open team? En ben jij de omgevingsmanager die ons team komt versterken? Lees dan verder!

Lees meer

Junior projectleider groen – Tilburg

tilburg

Introductie Vind je het leuk om in een klein team innovatieve ideeën te bedenken? Gaat het aansturen van vakmensen jou goed af? Wil je graag werken in een mooi familiebedrijf waarin je snel veel verantwoordelijkheden krijgt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Uitzetter – Noord-Holland

noord-holland

Introductie Ben jij een ervaren uitzetter met tekenervaring? Ben je opzoek naar een nieuwe werkomgeving in een hechte organisatie waar veel diversiteit is? Dan is deze vacature iets voor jou!

Lees meer

Systems Engineer – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Heb jij een passie voor 3D-ontwerpen, VR-stimulaties en wil jij bijdrage aan de digitale transformatie van de bouwsector? Dan is deze rol als Systems Engineer iets voor jou!

Lees meer

Administratief medewerker Calculatie en Aanbestedingen – Twente

twente

Introductie Ben jij graag de spil van een afdeling en vind je aanbestedingen, prekwalificaties en offertetrajecten interessant? Werk je graag in een familiebedrijf?Herken jij jezelf in onderstaande kernwoorden?Organiseren;Plannen;Communiceren;Beheren;Ondersteunen;Accuraat.Lees dan snel verder!

Lees meer

Onze werkwijze
in vijf stappen

Wat bieden wij jou?

Op de eerste plaats bieden wij begeleiding in je carrière en hebben we voortdurend mooie projecten beschikbaar bij uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast krijg je bij Piket minimaal een jaarcontract. We stemmen jouw salaris af op je werkervaring en denken met je mee in een passende mobiliteitsvergoeding of oplossing. Ook jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Je krijgt sowieso toegang tot ongeveer 150 trainingen via het platform van GoodHabitz. Heb je specifieke wensen met betrekking tot je ontwikkeling of begeleiding dan staan we open om deze te bespreken.

Vanzelfsprekend ben je welkom op onze vrijdagmiddagborrel en houden we jaarlijks een teamuitje.

Een baan op maat?
We helpen je graag!

Bel 06 511 361 20

 

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter.