Werken bij Piket.

Ben jij klaar voor jouw volgende avontuur?

Wij zijn op zoek naar jou.

Bij Piket zijn we doorlopend op zoek naar professionals werkzaam in de civiele techniek. Bekijk onderstaand onze vacatures, reageer direct of bel/mail één van onze consultants voor meer informatie.

Scroll en bekijk de vacatures icon-arrow-down

17 vacatures

  • Regio

  • Branche

  • Functie

  • Functieniveau

Systems Engineer – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Heb jij een passie voor 3D-ontwerpen, VR-stimulaties en wil jij bijdrage aan de digitale transformatie van de bouwsector? Dan is deze rol als Systems Engineer iets voor jou!

Lees meer

Junior Projectleider – Landelijk

landelijk

Introductie Als Projectleider is het natuurlijk te gek om de leiding te hebben over verschillende projecten. Het mooiste is om in verschillende keukens een kijkje te nemen. En dat kan, bij Piket! 

Lees meer

Coördinator contractsystematiek bij CROW – Ede

ede

Introductie Wil jij bijdragen aan het duurzamer en toekomstbestendiger maken van de infrastructuur en openbare ruimte in Nederland? En kan jij ervoor zorgen dat nieuwe kennis in de RAW-systematiek wordt opgenomen? Als Coördinator contractsystematiek RAW heb je hierin een centrale en aanjagende rol. Lees hier hoe!

Lees meer

Junior Werkvoorbereider – Landelijk

landelijk

Introductie Jij bent net klaar met jouw opleiding. Jij wilt een leuke baan in de civiele techniek, waarin jij mag ontdekken wat je leuk vindt! Dat is mooi, want dan is deze vacature precies wat je zoekt. 

Lees meer

Junior Tekenaar / Engineer Civiele Techniek – Landelijk

landelijk

Introductie Als je net bent afgestudeerd kan je met jouw opleiding zo veel kanten op.  Teken jij mee aan de wegen van de toekomst? Of weet je nog niet wat je wilt? Als Tekenaar/Engineer bij Piket ben jij flexibel en kan je aan meerdere projecten werken. 

Lees meer

Ontwerper / Ervaren tekenaar Civiele Techniek – Landelijk

landelijk

Introductie Ben jij een ervaren tekenaar en wil jij je ontwikkelen tot ontwerper? Dan is een contract bij Piket een mooie stap in jouw carrière. Bij Piket zoeken we een ontwerper die wil onderzoeken wat bij hem/haar past binnen het brede aanbod in de civiele techniek. 

Lees meer

Servicemonteur Elektrotechniek (waterzuiveringsinstallaties) – Tiel of Beverwijk

tiel-of-beverwijk

Introductie Als servicemonteur elektrotechniek zorg jij er iedere dag samen met je collega’s voor dat allerlei processen in de waterketen optimaal verlopen. Toch is geen dag hetzelfde. Na een bak koffie zie je op je planning welke opdracht je vandaag staat te wachten. Dit doe je door zelfstandig (deel)installaties te installeren, repareren en onderhouden. Daarnaast

Lees meer

(Junior) Toezichthouder – Den Haag

den-haag

Introductie Ben jij een ervaren uitvoerder en toe aan een volgende stap in je carrière of ben je al toezichthouder maar wil je in een andere omgeving gaan werken? Dan is deze rol van toezichthouder iets voor jou! Vanaf 16 uur tot 40 uur per week. 

Lees meer

Onze werkwijze
in vijf stappen

Wat bieden wij jou?

Op de eerste plaats bieden wij begeleiding in je carrière en hebben we voortdurend mooie projecten beschikbaar bij uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast krijg je bij Piket minimaal een jaarcontract. We stemmen jouw salaris af op je werkervaring en denken met je mee in een passende mobiliteitsvergoeding of oplossing. Ook jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Je krijgt sowieso toegang tot ongeveer 150 trainingen via het platform van GoodHabitz. Heb je specifieke wensen met betrekking tot je ontwikkeling of begeleiding dan staan we open om deze te bespreken.

Vanzelfsprekend ben je welkom op onze vrijdagmiddagborrel en houden we jaarlijks een teamuitje.

Een baan op maat?
We helpen je graag!

Bel 06 511 361 20

 

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter.