Werken bij Piket.

Ben jij klaar voor jouw volgende avontuur?

Wij zijn op zoek naar jou.

Bij Piket zijn we doorlopend op zoek naar professionals werkzaam in de civiele techniek. Bekijk onderstaand onze vacatures, reageer direct of bel/mail één van onze consultants voor meer informatie.

Scroll en bekijk de vacatures icon-arrow-down

41 vacatures

  • Regio

  • Branche

  • Functie

  • Functieniveau

Financieel administratief medewerker – Vianen

vianen

Introductie Word jij gelukkig van cijfertjes en heb je altijd jouw zaken op orde? Daarnaast een achtergrond in en enige ervaring met administratieve taken, en ook nog eens interesse in de bouwwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Teamleider – Zwolle

zwolle

Introductie Ben jij in staat samenwerking te stimuleren, projectwerkzaamheden en teamleiderschap te combineren? Ben jij in staat om maatschappelijke trends als klimaatadaptatie of digitalisering te vertalen in ontwerpoplossingen en adviezen? Dan is deze vacature van teamleider iets voor jou!

Lees meer

Projectcoordinator Zuiveringsinstallaties – Heemskerk

heemskerk

Introductie Ben jij mechanisch of elektrisch goed onderlegd, ervaren in het sturing geven aan een team en lijkt het je mooi om Nederland te helpen aan het schoonhouden van ons drinkwater en het verder uitbouwen van een afdeling? Dan kan deze uitdaging iets voor jou zijn.

Lees meer

Uitvoerder Groenvoorziening – Venlo

venlo

Introductie Ben jij nu een ervaren voorman die toe is aan een volgende stap, of ben jij een ervaren uitvoerder die toe is aan het coördineren en succesvol opleveren van een aantal grote groene projecten in de omgeving van Venlo, dan is deze uitdaging iets voor jou! 

Lees meer

Uitvoerder Groenvoorziening – Eindhoven

eindhoven

Introductie Ben jij nu een ervaren voorman die toe is aan een volgende stap, of ben jij een ervaren uitvoerder die toe is aan het coördineren en succesvol opleveren van een aantal grote groene projecten in de omgeving van Eindhoven, dan is deze uitdaging iets voor jou! 

Lees meer

Projectleider – Kampen

kampen

Introductie Heb jij interesse om te werken bij het vooraanstaande bedrijf in rioolrenovatie? Ben jij klaar om onze projecten succesvol te leiden? Dan past deze functie als Projectleider bij jou. In deze rol speel je een essentiële rol in de organisatie en ben je betrokken bij alle aspecten van de projecten.

Lees meer

Werkvoorbereider – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Wil jij een belangrijke rol spelen binnen projecten in de grond-, weg- en waterbouw van de ontwerpfase tot realisatie? En wil jij werken in een klein team waarbij je genoeg begeleiding ontvangt om jezelf te ontwikkelen? Dan is deze vacature iets voor jou! 

Lees meer

Projectleider – Zuid-Holland

zuid-holland

Introductie Ben jij een projectleider die toe is aan een nieuwe uitdaging, of wil jij de stap maken naar de rol van projectleider? Dan heb ik een mooie vacature voor jou!

Lees meer

Werkvoorbereider – Zuid-Holland

zuid-holland

Introductie Kun jij het overzicht behouden en ben jij de verbindende schakel tussen het plan en de realisatie van uitdagende civiele projecten? Dan is deze rol iets voor jou!

Lees meer

Contractmanager Civiele Techniek bij CROW – Ede

ede

Introductie Wil jij bijdragen aan het duurzamer en toekomstbestendiger maken van de infrastructuur en openbare ruimte in Nederland? En kan jij ervoor zorgen dat nieuwe kennis in de RAW-systematiek wordt opgenomen? Binnen team RAW heb je hierin een centrale en aanjagende rol. Lees hier hoe!

Lees meer

Junior Coördinator contractsystematiek bij CROW – Ede

ede

Introductie Ligt jouw interesse op het gebied van aanbesteden en contracteren in de infra- of groensector? En wil jij bijdragen aan het duurzamer en toekomstbestendiger maken van de infrastructuur en openbare ruimte in Nederland? Dan is dit een mooie rol voor jou!

Lees meer

Projectorganisator – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Ben jij goed in organiseren, regelen en verbinden? En wil jij werken in een ambitieuze en innovatieve organisatie? Dan is deze vacature van projectorganisator iets voor jou! 

Lees meer

Junior kostenspecialist – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Ben jij goed met cijfers en help jij het Nederlandse spoor verder door de beste calculaties te maken? En wil jij een startsalaris verdienen tussen de €2.100,- en €2.500,-? Dan is deze vacature van junior kostenspecialist iets voor jou! 

Lees meer

Engineer – Noord-Holland

noord-holland

Introductie Ben jij de persoon die wil werken in een kennis gedreven organisatie en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Of ben jij afgestudeerd en klaar voor een eerste stap in je carrière? 

Lees meer

Projectleider Leefomgeving: Woningbouw en infra – Arnhem

arnhem

Introductie Heb jij gevoel bij de maatschappelijke trends als klimaatadaptatie, duurzaamheid, natuur inclusief bouwen, de gezonde & veilige leefomgeving en de digitaliseringsopgave? Ben jij in staat om deze trends door te vertalen in de ontwerpoplossingen en adviezen voor onze opdrachtgevers, dan kom ik graag met je in contact.

Lees meer

Projectleider Leefomgeving: Klimaat, Landschap en Water – Arnhem

arnhem

Introductie Heb jij gevoel bij de maatschappelijke trends als klimaatadaptatie, duurzaamheid, natuur inclusiviteit en de gezonde & veilige leefomgeving? Ben jij in staat om deze trends door te vertalen in de ontwerpoplossingen en adviezen voor onze opdrachtgevers, Wil jij bij ons aan de slag als projectleider of ben jij een ervaren projectleider en toe aan

Lees meer

Uitvoerder – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Gaat jouw hart sneller kloppen van grond, weg en water? Vind je het leuk om in een klein team innovatieve ideeën te bedenken? Ben je technisch goed onderlegd? Gaat het aansturen van vakmensen jou goed af? Wil je graag werken in een mooi familiebedrijf waarin je snel veel verantwoordelijkheden krijgt? Dan zijn wij op

Lees meer

Medewerker Databeheer – Twente

twente

Introductie Heb jij jouw diploma al een tijdje in bezit en ben je toe aan een functie waar je kunt doorgroeien? Heb je organiserend vermogen en vind je het leuk om contact met klanten te hebben? Dan is dit echt een rol voor jou!

Lees meer

Projectleider Infra – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Ben jij een enthousiaste projectleider die klaar is voor de volgende stap? Of ben je nog geen projectleider maar heb je wel die ambitie? Gaat jouw hart hoe dan ook sneller kloppen van uitdagende infraprojecten? Kom dan een bijdrage leveren aan onze uitdagende multidisciplinaire projecten met innovatieve oplossingen.

Lees meer

Werkvoorbereider GWW – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Wil jij een belangrijke rol spelen binnen projecten in de Grond, Weg- en Waterbouw van de ontwerpfase tot de realisatie? Bedenk en realiseer jij graag innovatieve oplossingen binnen een klein team? Ben jij technisch goed onderlegd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Toezichthouder – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Staat kwaliteit bij jou voorop? Weet jij tot in detail welke afspraken er gemaakt zijn en wat dit betekent voor de uitvoering binnen een infrastructureel project? Weet jij óók nog eens je mannetje te staan doordat je communicatief sterk bent? Dan is deze functie iets voor jou!

Lees meer

Omgevingsmanager – Goes

goes

Introductie Ben jij een teamplayer en hecht jij waarde aan een gezellig, enthousiast en open team? En ben jij de omgevingsmanager die ons team komt versterken? Lees dan verder!

Lees meer

Junior projectleider groen – Tilburg

tilburg

Introductie Vind je het leuk om in een klein team innovatieve ideeën te bedenken? Gaat het aansturen van vakmensen jou goed af? Wil je graag werken in een mooi familiebedrijf waarin je snel veel verantwoordelijkheden krijgt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Uitzetter – Noord-Holland

noord-holland

Introductie Ben jij een ervaren uitzetter met tekenervaring? Ben je opzoek naar een nieuwe werkomgeving in een hechte organisatie waar veel diversiteit is? Dan is deze vacature iets voor jou!

Lees meer

Systems Engineer – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Heb jij een passie voor 3D-ontwerpen, VR-stimulaties en wil jij bijdrage aan de digitale transformatie van de bouwsector? Dan is deze rol als Systems Engineer iets voor jou!

Lees meer

Accountmanager Recruitment – Elst (Gld.)

elst-gld

Introductie Piket is een jong, maar toch ervaren arbeidsbemiddelaar in de Civiele Techniek. Een piketpaaltje markeert een in de toekomst te realiseren object. Doelen stellen is doelen realiseren, daar geloven we in. Dat doen we middels maatwerk en op een nuchtere manier; iedere techneut heeft immers zijn eigen wensen en dat geldt ook voor elke

Lees meer

Recruitment specialist (24 – 40 uur) – Elst (Gld.)

elst-gld

Introductie Werk jij graag met mensen? Breng jij gevraagd en ongevraagd jouw mening uit en heb je een ondernemende instelling? Dan ben je welkom in ons team!Wij zoeken een recruitment specialist voor 24-40 uur. Deze functie is flexibel in te delen en daarom ook geschikt voor parttime werken.

Lees meer

Administratief medewerker Calculatie en Aanbestedingen – Twente

twente

Introductie Ben jij graag de spil van een afdeling en vind je aanbestedingen, prekwalificaties en offertetrajecten interessant? Werk je graag in een familiebedrijf?Herken jij jezelf in onderstaande kernwoorden?Organiseren;Plannen;Communiceren;Beheren;Ondersteunen;Accuraat.Lees dan snel verder!

Lees meer

Onze werkwijze
in vijf stappen

Wat bieden wij jou?

Op de eerste plaats bieden wij begeleiding in je carrière en hebben we voortdurend mooie projecten beschikbaar bij uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast krijg je bij Piket minimaal een jaarcontract. We stemmen jouw salaris af op je werkervaring en denken met je mee in een passende mobiliteitsvergoeding of oplossing. Ook jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Je krijgt sowieso toegang tot ongeveer 150 trainingen via het platform van GoodHabitz. Heb je specifieke wensen met betrekking tot je ontwikkeling of begeleiding dan staan we open om deze te bespreken.

Vanzelfsprekend ben je welkom op onze vrijdagmiddagborrel en houden we jaarlijks een teamuitje.

Een baan op maat?
We helpen je graag!

Bel 06 511 361 20

 

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter.