Werken bij Piket.

Ben jij klaar voor jouw volgende avontuur?

Wij zijn op zoek naar jou.

Bij Piket zijn we doorlopend op zoek naar professionals werkzaam in de civiele techniek. Bekijk onderstaand onze vacatures, reageer direct of bel/mail één van onze consultants voor meer informatie.

Scroll en bekijk de vacatures icon-arrow-down

Filter 0 vacatures

  • Auteur

  • Regio

  • Branche

  • Sector

  • Vakgebied

(Junior) Toezichthouder – Den Haag

den-haag

Introductie Ben jij een ervaren uitvoerder en toe aan een volgende stap in je carrière of ben je al toezichthouder maar wil je in een andere omgeving gaan werken? Dan is deze rol van toezichthouder iets voor jou! Vanaf 16 uur tot 40 uur per week. 

Lees meer

Medewerker Databeheer – Twente

twente

Introductie Heb jij jouw diploma al een tijdje in bezit en ben je toe aan een functie waar je kunt doorgroeien? Heb je organiserend vermogen en vind je het leuk om contact met klanten te hebben? Dan is dit echt een rol voor jou!

Lees meer

Data-analist/Wegenscanner – Gelderland

gelderland

Introductie Ben je net klaar met school of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Heb je interesse in de techniek, een analytisch vermogen en zoek je een combinatiefunctie tussen binnen en buiten? Dan hebben wij een interessante optie beschikbaar!

Lees meer

Projectcoördinator – Landelijk

landelijk

Introductie Ben jij een werkvoorbereider met ervaring of een projectcoördinator die meer van de wereld wil zien? Dan is een contract bij Piket een mooie stap. Wij zoeken een projectcoördinator die direct waarde toevoegt en een brede interesse heeft. 

Lees meer

Projectleider GWW – Utrecht

utrecht

Introductie Voor een opdrachtgever is Piket op zoek naar een projectleider GWW. De opdrachtgever doet alles op het gebied van Infra, Sport en Groen. Je komt te werken bij een ambitieus bedrijf die een goede werksfeer kent. De opdrachtgever heeft bijna 300 medewerkers in dienst.

Lees meer

Werkvoorbereider waterbeheersing – Omgeving Utrecht

omgeving-utrecht

Introductie Wil jij werken aan een leefbaar en bereikbaar Nederland door mee te denken aan het oplossen van grondwaterproblematiek?Is land- en watermanagement jouw passie? Dan is dit jouw baan. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het beheersen van grondwater op diverse projectlocaties.

Lees meer

Professional Duurzame Mobiliteit – Ede

ede

Introductie Is verkeer en vervoer jouw passie? En verdiep jij je graag in onderwerpen als fietsen, lopen, openbaar vervoer, wegontwerp, verkeersveiligheid en slimme mobiliteit? Dan is Duurzame Mobiliteit hét onderwerp om je in jouw carrière op te richten!

Lees meer

Coördinator contractsystematiek RAW bij CROW – Ede / Thuiswerken

ede-thuiswerken

Introductie Wil jij bijdragen aan het duurzamer en toekomstbestendiger maken van de infrastructuur en openbare ruimte in Nederland? En kan jij ervoor zorgen dat nieuwe kennis in de RAW-systematiek wordt opgenomen? Als Coördinator contractsystematiek RAW heb je hierin een centrale en aanjagende rol. Lees hier hoe!

Lees meer

Consultant (HR/recruitment/accountmanagement) – Elst (Gld.)

elst-gld

Introductie Piket is een jong, maar toch ervaren arbeidsbemiddelaar in de Civiele Techniek. Een piketpaaltje markeert een in de toekomst te realiseren object. Doelen stellen is doelen realiseren, daar geloven we in. Dat doen we middels maatwerk en op een nuchtere manier; iedere techneut heeft immers zijn eigen wensen en dat geldt ook voor elke

Lees meer

Kostendeskundige/Calculator – Landelijk

landelijk

Introductie Wil jij aan de slag als onmisbare schakel binnen de tenders van onze opdrachtgevers? Vind jij het interessant wat het kost om een project te maken en te zorgen voor een positief resultaat? Dan gaan we samen op zoek naar de beste plek voor jou!

Lees meer

Junior Projectleider – Landelijk

landelijk

Introductie Als Projectleider is het natuurlijk te gek om de leiding te hebben over verschillende projecten. Het mooiste is om in verschillende keukens een kijkje te nemen. En dat kan, bij Piket! 

Lees meer

Recruitment specialist (24 – 40 uur) – Elst (Gld.)

elst-gld

Introductie Werk jij graag met mensen? Breng jij gevraagd en ongevraagd jouw mening uit en heb je een ondernemende instelling? Dan ben je welkom in ons team!Wij zoeken een recruitment specialist voor 24-40 uur. Deze functie is flexibel in te delen en daarom ook geschikt voor parttime werken.

Lees meer

Toezichthouder rail en stations noordoost Nederland – Zwolle

zwolle

Introductie Ben je op zoek naar een mooie zelfstandige functie waarbij je het binnen en buiten werken kan combineren? Sta je daarnaast graag veel in contact met mensen om gezamenlijk goed werk af te leveren binnen de gestelde planning met maatschappelijke impact? Lees dan zeker verder.

Lees meer

Ontwerper / Ervaren tekenaar Civiele Techniek – Landelijk

landelijk

Introductie Ben jij een ervaren tekenaar en wil jij je ontwikkelen tot ontwerper? Dan is een contract bij Piket een mooie stap in jouw carrière. Bij Piket zoeken we een ontwerper die wil onderzoeken wat bij hem/haar past binnen het brede aanbod in de civiele techniek.

Lees meer

Onze werkwijze
in vijf stappen

Wat bieden wij jou?

Op de eerste plaats bieden wij begeleiding in je carrière en hebben we voortdurend mooie projecten beschikbaar bij uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast krijg je bij Piket minimaal een jaarcontract. We stemmen jouw salaris af op je werkervaring en denken met je mee in een passende mobiliteitsvergoeding of oplossing. Ook jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Je krijgt sowieso toegang tot ongeveer 150 trainingen via het platform van GoodHabitz. Heb je specifieke wensen met betrekking tot je ontwikkeling of begeleiding dan staan we open om deze te bespreken.

Vanzelfsprekend ben je welkom op onze vrijdagmiddagborrel en houden we jaarlijks een teamuitje.

Een baan op maat?
We helpen je graag!

Bel 06 511 361 20

 

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter.