Werken bij Piket.

Ben jij klaar voor jouw volgende avontuur?

Wij zijn op zoek naar jou.

Bij Piket zijn we doorlopend op zoek naar professionals werkzaam in de civiele techniek. Bekijk onderstaand onze vacatures, reageer direct of bel/mail één van onze consultants voor meer informatie.

Scroll en bekijk de vacatures icon-arrow-down

117 vacatures

  • Regio

  • Branche

  • Functie

  • Functieniveau

Technisch administratief medewerker – Hattem

hattem

Introductie Word jij onze organisatorische kracht? Als technisch administratief medewerker speel jij een sleutelrol in het efficiënt afhandelen van administratieve taken voor werkvoorbereiding en uitvoering. Flexibel, gestructureerd en onmisbaar als verbindende schakel binnen het team. Ervaring in techniek is een pré, maar geen must. Klaar voor deze uitdaging? Solliciteer vandaag nog!

Lees meer

(Jr.) Civiel Technisch Tekenaar/Ontwerper – Gelderland

gelderland

Introductie Ontdek uitdagingen in een dynamische organisatie. Als lid van het team werk je aan kraan- en grondwerkmodellen, en diverse ontwerptekeningen. Met ervaren begeleiding ontwikkel je creatieve oplossingen en speel je een sleutelrol in projectcommunicatie. Klaar om je talent te laten zien?

Lees meer

Calculator / Werkvoorbereider Installatietechniek – Gelderland

gelderland

Introductie Als calculator/werkvoorbereider ben je de spil in diverse projecten door heel Nederland, variërend van klein tot complex. Met jouw scherpe analytische vaardigheden en doortastende aanpak binnen een hecht projectteam, zorg je ervoor dat elk installatietechnisch project niet alleen efficiënt, maar ook succesvol wordt afgerond. Ontdek hoe jouw expertise het verschil kan maken.

Lees meer

Milieuspecialist – Overijssel of Noord-Brabant

overijssel-of-noord-brabant

Introductie Organiseer, coördineer en ontwikkel jezelf tot specialist binnen het Kennisteam Hergebruik & Waterbodem. Samen met gedreven collega’s draag je bij aan duurzame oplossingen voor bodem en water. Lees nu snel verder!

Lees meer

Junior Werkvoorbereider Maastunnel – Maastunnel

maastunnel

Introductie   Slimme verkeersregelinstallaties op kruispunten, dynamische verkeersmanagementsystemen op snelwegen, belangrijke verkeerstunnels, de openbare verlichting in Nederland. Allemaal voorbeelden van belangrijke objecten waarvan dagelijks vele miljoenen mensen gebruik van maken. Objecten die in optimale staat moeten blijven om veilige mobiliteit en doorstroming te garanderen voor iedereen. Wil jij Nederland veilig houden? Lees dan snel verder!

Lees meer

Werkvoorbereider – Oostzaan

oostzaan

Introductie Wij zijn op zoek naar een gedreven Werkvoorbereider. Als werkvoorbereider ben je de verantwoordelijke voor het voorbereiden van diverse werkzaamheden binnen het bedrijf. Sta jij stevig in je schoenen op communicatief gebied, werk je accuraat en ben je een echte probleemoplosser? Dan ben jij de nieuwe collega die wij graag verwelkomen!

Lees meer

Administratief Medewerker QHSSE – Gelderland

gelderland

Introductie Ben jij op zoek naar een uitdagende, ondersteunende en administratieve rol waarin je een cruciale rol speelt in het veiligheids- en kwaliteitsbeheer van een toonaangevend bedrijf? Wij zoeken een administratief medewerker die ervoor zorgt dat de administratie op het gebied van QHSSE (Quality, Health, Safety, Security, Environment) vlekkeloos verloopt. Klinkt dit als de uitdaging

Lees meer

Projectleider Digitalisering – Gelderland

gelderland

Introductie Ben jij iemand die houdt van nieuwe ideeën en technologieën? Wil je meewerken aan de toekomst van de infrastructuur onder de grond? Dan is de baan van projectleider bij een bedrijf dat zich bezighoudt met digitale oplossingen misschien wel iets voor jou! Wij zoeken iemand die actief is en resultaten behaalt, om het team

Lees meer

Trainee – Oost-Nederland

oost-nederland

Introductie Verken de ondergrondse infra met dit traineeship. Ontdek verschillende aspecten van de sector en groei snel naar een zelfstandige rol.

Lees meer

Uitvoerder – Landelijk

landelijk

Introductie Ben jij een uitvoerder en opzoek naar een volgende uitdaging? Of een ervaren voorman die op zoek is naar de volgende stap? Lees dan verder!

Lees meer

Calculator – Nieuwegein

nieuwegein

Introductie Als Calculator op onze locatie in Nieuwegein vormt de infrastructuur rondom het spoor een boeiende uitdaging voor jou. Met jouw zelfstandigheid, scherpe waarnemingsvermogen en klantgerichte aanpak lever je nauwkeurige calculaties, wat direct bijdraagt aan het succes van onze organisatie!

Lees meer

Uitvoerder stadsverwarming – Arnhem-Nijmegen

arnhem-nijmegen

Introductie Betreed het gebied van warmteprojecten als de bevlogen uitvoerder stadsverwarming. Ontdek de dynamiek van het realiseren van huisaansluitingen en het leggen van transportleidingen voor een duurzame toekomst.

Lees meer

Medewerker Business Support – Amsterdam

amsterdam

Introductie Wil jij deel uitmaken van een energiek team in regio Amsterdam en een belangrijke rol spelen in de energietransitie? Werk je graag binnen de waardestroom datadiensten, waar je meetdata verzamelt en accuraat naar marktpartijen verzendt? Lees snel verder.

Lees meer

Calculator – Overijssel

overijssel

Introductie Wil jij als gedreven calculator een essentiële rol spelen in het succes van projecten? Analyseer projectvereisten, stel kostenramingen op, werk samen met diverse teams en identificeer kansen voor kostenbesparing. Interesse?  

Lees meer

Projectleider Laagspanning- Middenspanning – Overijssel

overijssel

Introductie Ontdek hoe jij als projectleider laagspanning-liddenspanning het verschil maakt in diverse projecten, van start tot finish. Met jouw expertise zorg je voor een vlekkeloze uitvoering en voldoe je aan alle vereisten. Benieuwd hoe jij kunt bijdragen aan succesvolle projecten? Lees snel verder!

Lees meer

Junior engineer – Overijssel

overijssel

Introductie Ben jij ambitieus, geïnteresseerd in de ondergrondse infrastructuur en wil je graag bijdragen aan de energietransitie? Dan is de functie van Junior Engineer bij dit bedrijf wellicht iets voor jou!

Lees meer

Plan tekenaar – Overijssel

overijssel

Introductie Ben je gemotiveerd en geïnteresseerd in de ondergrondse infrastructuur? Hou je ervan om administratieve taken uit te voeren en informatie nauwkeurig te verwerken? Ben je communicatief sterk en kun je goed schakelen tussen verschillende taken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Werkvoorbereider – Zuid-Holland

zuid-holland

Introductie Is plannen en organiseren jouw passie? Denk jij in oplossingen en krijg je energie van samenwerken in een leuk team? Dan is deze functie van Werkvoorbereider wat voor jou!

Lees meer

Storingsmonteur openbare verlichting – Nieuwegein

nieuwegein

Introductie Ontdek een uitdagende rol als Storingsmonteur Openbare Verlichting in Nieuwegein! Word deel van ons team, waar verantwoordelijkheid en zelfstandigheid samenkomen om schades en storingen in de regio Utrecht op te lossen. Als jij de juiste mentaliteit bezit, ervaring hebt met openbare verlichting, en beschikt over leidinggevende capaciteiten, bieden wij een marktconform salaris, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden,

Lees meer

Uitvoerder Gas-Water – Rotterdam

rotterdam

Introductie Ben jij onze Uitvoerder Gas-Water die wij zoeken in de regio Rotterdam! Als zelfstandige professional met MBO+ werk- en denkniveau en ervaring in ondergrondse infrastructuur, leid je projecten voor Stedin en Evides. Een verantwoordelijke rol met veel vrijheid, waarbij je samenwerkt met een enthousiast team. Profiteer van een marktconform salaris, een prettige werksfeer, en

Lees meer

Monteur BEI/Laag- midden- en hoogspanning – Nieuwegein

nieuwegein

Introductie Word jij onze nieuwe Monteur BEI met leidinggevende verantwoordelijkheid? Pak deze kans om bij te dragen aan de aanleg en montage van spanningsnetten, waarbij je een hecht team leidt en uitdagende projecten volgens hoogste veiligheidsstandaarden uitvoert. Start bij ons dynamische team en geniet van een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden, en de kans om jezelf

Lees meer

Omgevingsmanager – Oss

oss

Introductie Als Omgevingsmanager ben je verantwoordelijk voor het conditioneren van de omgeving, waaronder het verzorgen van het stakeholder management en communicatie in de wijk/omgeving gedurende de looptijd van het project. Hierin betrek je de juiste personen op het juiste moment en ken je (of leer je kennen) de omgeving en betrokkenen in relatie tot het

Lees meer

Engineer energietechniek – Gorinchem

gorinchem

Introductie Wil jij als engineer een essentiële rol spelen in de transformatie van onze ondergrondse infra naar een duurzame en toekomstbestendige omgeving? Ben je bereid om je kennis in te zetten voor engineering, lees dan snel verder!

Lees meer

Omgevingsmanager – Utrecht

utrecht

Introductie Als Omgevingsmanager ben je verantwoordelijk voor het conditioneren van de omgeving, waaronder het verzorgen van het stakeholder management en communicatie in de wijk/omgeving gedurende de looptijd van het project. Hierin betrek je de juiste personen op het juiste moment en ken je (of leer je kennen) de omgeving en betrokkenen in relatie tot het

Lees meer

Tekenaar energietechniek – Gorinchem

gorinchem

Introductie Ben jij de ervaren Tekenaar die gaat werken met de uitdagende ontwerpen voor ondergrondse infra projecten? Wil je meewerken aan de energietransitie en het duurzaam en toekomstbestendig maken van de ondergrondse infra in Nederland? Dit is je kans!

Lees meer

Jr. werkvoorbereider / calculator – 's-Hertogenbosch

s-hertogenbosch

Introductie Als Calculator/ werkvoorbereider junior leer je middels coaching en “training on the job”, van een ervaren collega, de vaardigheden die je nodig hebt om zelfstandig taken uit te voeren. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de calculatie, werkvoorbereiding, inkoop en projectbewaking van ondergrondse infra en OV projecten. Geen dag is hetzelfde, maar

Lees meer

Technisch Manager Kabels & Leidingen – Nijmegen

nijmegen

Introductie De doestellingen voor klimaat in 2030 zijn ambitieus maar daarvoor staan we met de samenleving voor een aantal uitdagingen. Met slimme oplossingen en innovatieve methodes kan momenteel het verschil gemaakt worden. Wil hier met jouw achtergrond een bijdrage aan leveren en onderdeel worden van een nieuw team op 10 minuten van Nijmegen. Met dit

Lees meer

Aankomend/assistent Projectleider – Amsterdam

amsterdam

Introductie Als Assistent Projectleider maak je onderdeel uit van het Combi Team Amsterdam vanuit vestiging Amsterdam. Je bent de rechterhand van de Projectmanager en werkt in een dynamische omgeving. Je bent een kritische zelfstarter welke teams/collega’s meekrijgt in ontwikkelingen om zo de uitvoering naar een volgend niveau te brengen. Het team realiseert uitdagende en multidisciplinaire

Lees meer

Omgevingscoördinator / werkvoorbereider – Utrecht

utrecht

Introductie Als Werkvoorbereider/Omgevingsmanager maak je onderdeel uit van het uitvoeringsteam binnen de Business Unit Infra Midden voor de regio Utrecht. In deze functie ben je nauw betrokken bij het volledige voorbereidingsproces van projecten, maar ook bij de uitvoering en oplevering ondersteun je de uitvoerder. Je kunt goed samenwerken en bent pro actief. Je zorgt er

Lees meer

Tekenaar / Engineer – 's-Hertogenbosch

s-hertogenbosch

Introductie Als Tekenaar/Engineer maak je onderdeel uit van de engineering afdeling. Daar ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van kabel- en leidingtechnische werken. Je werkt samen met je collega’s aan een variatie van uitdagende projecten waarbij je tot en met de uitvoering betrokken blijft.

Lees meer

Junior Werkvoorbereider – Vianen

vianen

Introductie Op zoek naar een mooie instapfunctie binnen de werkvoorbereiding? Of heb je al wat ervaring in de werkvoorbereiding en wil je jezelf graag blijven ontwikkelen? Wij bieden je graag de kans om je te ontwikkelen als werkvoorbereider voor integrale projecten zoals de Selectieve Onttrekking naast de Zeesluis in IJmuiden, Zuidwestboog Meteren en herstel Prinses

Lees meer

Engineer Infra – Breda

breda

Introductie Ben jij de engineer die de vraag van de opdrachtgever gaat omzetten naar een definitief ontwerp? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Werkvoorbereider – Rotterdam

rotterdam

Introductie Wil jij projecten aanpakken in de aanleg en onderhoud van lichtmasten in de openbare ruimte? En ben jij de initiatiefnemer die soepel samenwerkt om het project in goede banen te leiden? Lees dan verder!

Lees meer

Schouwcoördinator – Zuid-Holland

zuid-holland

Introductie Wil jij meedenken over efficiëntie- en verbeterslagen in de bedrijfsprocessen? En wil jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en collega’s zijn? Dan is deze functie van schouwcoördinator wat voor jou!

Lees meer

Engineer – Noord-Holland

noord-holland

Introductie Ben jij de persoon die wil werken in een kennis gedreven organisatie en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Of ben jij afgestudeerd en klaar voor een eerste stap in je carrière? 

Lees meer

Projectleider Infra – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Ben jij een enthousiaste projectleider die klaar is voor de volgende stap? Of ben je nog geen projectleider maar heb je wel die ambitie? Gaat jouw hart hoe dan ook sneller kloppen van uitdagende infraprojecten? Kom dan een bijdrage leveren aan onze uitdagende multidisciplinaire projecten met innovatieve oplossingen.

Lees meer

Adviseur duurzaam GWW – Veenendaal

veenendaal

Introductie Word jij enthousiast van het verduurzamen van de openbare ruimte en infrastructuur met meetbare resultaten? Hou je ervan om concreet aan de slag te gaan, terwijl je ook oog hebt voor andere projectbelangen? Lees dan snel verder! 

Lees meer

Ontwerper – Arnhem

arnhem

Introductie Ben jij een civiele tekenaar die schetsen en plannen kan omzetten naar technische uitvoerbare ontwerpen? Dan is deze rol voor jou geschreven! 

Lees meer

Tendermanager – Zwolle

zwolle

Introductie Ben jij een commerciële tendermanager die weet wat er nodig is voor een winnende inschrijving? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Lees meer

Werkvoorbereider civiel – 'S-Hertogenbosch

s-hertogenbosch

Introductie Ben jij een aanpakker en is creativiteit aan jou wel besteed? Hou jij je graag bezig met thema’s als duurzaamheid en innovatie? Dan is deze rol als werkvoorbereider civiel voor jou geschikt! 

Lees meer

Junior uitvoerder beton – Andijk

andijk

Introductie Je carrière als uitvoerder een kickstart geven? Op zoek naar een rol waar je de eerste stappen kunt zetten in de wereld van uitvoering en projectmanagement? Als junior uitvoerder beton leg je de fundering van een succesvolle carrière!

Lees meer

Uitvoerder beton – Heemskerk

heemskerk

Introductie Heb jij een passie voor civiele projecten en betonbouw? Kun jij leiding geven aan een team van vakmensen en samenwerken met diverse partijen? Wil jij deel uit maken van ons dynamische team dat verantwoordelijk is voor de beschikbaarheid van drinkwater in Noord-Holland? Dan ben jij de uitvoerder beton die wij zoeken!

Lees meer

Traineeship Wegenbouw – Buren

buren

Introductie Hey Young Professional! Diploma (bijna) op zak en op zoek naar je eerste stap maar nog zoekende in wat nou precies bij jou past? Lees dan snel verder!  

Lees meer

Traineeship Wegenbouw – Rotterdam

rotterdam

Introductie Hey Young Professional! Diploma (bijna) op zak en op zoek naar je eerste stap maar nog zoekende in wat nou precies bij jou past? Lees dan snel verder!  

Lees meer

Contractmanager Infra – Rotterdam

rotterdam

Introductie Wij zijn op zoek naar een ervaren contractmanager! Zoals je weet heeft elk contract zijn eigen uitdagingen en dit is juist waarom jij dit werk bent gaan doen. Zowel in de aanbesteding- als in de uitvoeringsfase weet jij de contractrisico’s te beheersen. Ieder project heeft immers zijn eigen uitdagingen met een andere strategie. Precies

Lees meer

Uitvoerder Groen ProRail – Wouw

wouw

Introductie Ervaren uitvoerder en toe aan een uitdaging op grotere schaal? Dan is deze rol als uitvoerder voor het ProRailcontract in Zeeland/West-Brabant iets voor jou!

Lees meer

Junior Tekenaar – Barendrecht

barendrecht

Introductie Voor een kleinschalig adviesbureau gevestigd in Barendrecht zijn wij op zoek naar een Civieltechnisch Tekenaar. Heb jij een afgeronde HBO opleiding in een Civiel Technische richting? Lees dan snel verder! 

Lees meer

Service Engineer – Kop van Overijssel

kop-van-overijssel

Introductie Onze opdrachtgever is een uniek bedrijf binnen de duurzame energietechniek. Er worden namelijk turn-key oplossingen op het gebied van bodemenergie ontwikkeld, gerealiseerd en geëxploiteerd. 

Lees meer

Customer Business Line Manager – Schiphol

schiphol

Introductie Ben jij een strategische denker met uitstekende leiderschapsvaardigheden? Wil jij een cruciale rol spelen in het beheren en optimaliseren van de dienstverlening op Schiphol? Dan hebben wij nu een vacature beschikbaar als Customer Business Line Manager.

Lees meer

Projectmanager – Zwolle

zwolle

Introductie Ben jij een bouwprofessional met een passie voor betonbouw en daarnaast een kei in het succesvol managen van civiele projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Uitvoerder/Technisch Manager – Bunschoten

bunschoten

Introductie Ben jij een zelfstandige, enthousiaste, flexibele en stressbestendige collega die als uitvoerder projecten succesvol, met oog voor klant, omgeving en veiligheid kan uitvoeren? Lees dan snel verder! 

Lees meer

Werkvoorbereider – Utrecht

utrecht

Introductie Ben jij er niet vies van om met je laarzen in de modder te staan? In omgeving Utrecht ben ik op zoek naar gedreven en gemotiveerde (junior) werkvoorbereiders/ uitvoerders. 

Lees meer

CAD/GIS Engineer – Elst

elst

Introductie Als CAD/GIS engineer bij Syntax ben je het kloppende hart van projecten binnen de ondergrondse infrastructuur. Met jouw specialisme vertaal je met plezier data naar technische tekeningen en overzichten in CAD en GIS. 

Lees meer

(Junior) Uitvoerder – Regio Randstad

regio-randstad

Introductie Ben jij op zoek naar een rol waarin je wordt opgeleid tot een allround, vakbekwaam uitvoerder? Onze opdrachtgever is op zoek naar een startende Uitvoerder op het gebied van Saneringsprojecten. 

Lees meer

(Junior) Werkvoorbereider – Regio Arnhem – Nijmegen

regio-arnhem-nijmegen

Introductie Wij zijn op zoek naar een gedreven (Junior) Werkvoorbereider. Als werkvoorbereider ben je de verantwoordelijke voor het voorbereiden van diverse werkzaamheden binnen het bedrijf. Sta jij stevig in je schoenen op communicatief gebied, werk je accuraat en ben je een echte probleemoplosser? Dan ben jij de nieuwe collega die wij graag verwelkomen!

Lees meer

Junior Uitvoerder – Regio Arnhem-Nijmegen

regio-arnhem-nijmegen

Introductie Ben jij goed in planning, uitstekend in communicatie en vind je het bewaken van veiligheid makkelijk? Zet dan jouw vaardigheden in als Junior Uitvoerder op projecten in de GWW in de regio Arnhem en Nijmegen!

Lees meer

Werkvoorbereider – Zutphen

zutphen

Introductie Wil jij werken bij een kleine organisatie waar korte lijntjes liggen en geen strakke functiescheiding wordt gehanteerd? Dan kunnen wij jou verder helpen! 

Lees meer

Engineer – Bodegraven

bodegraven

Introductie Wil jij bijdragen aan maatschappelijke thema’s zoals de energietransitie? Werken aan projecten die er écht toe doen? Dan kunnen wij jou verder helpen! 

Lees meer

Projectmanager ‘samenwerken in Civiele Techniek’ – Ede

ede

Introductie Bij CROW werken we aan de duurzame inrichting van Nederland. Zowel overheidsinstanties als professionals in de grond-, weg- en waterbouwsector gebruiken hiervoor dagelijks onze kennisproducten en contractvormen. Wil jij bijdragen aan het duurzamer en toekomstbestendiger maken van de infrastructuur en openbare ruimte in Nederland? En kan jij ervoor zorgen dat de partijen in de

Lees meer

Docent Civiele Techniek – Ede

ede

Introductie Heb jij een aantal jaar als directievoerder en/of bestekschrijver en/of contractmanager gewerkt bij een ingenieursbureau of aannemer en heb jij ervaring met de RAW-systematiek, UAV en/of UAVGC? Lijkt het jou daarnaast een uitdaging om deze kennis als docent over te dragen aan jouw vakgenoten? Lees dan deze vacature!

Lees meer

Planner – Vianen

vianen

Introductie Ben jij een ervaren planner en lijkt het jou tof om bij te dragen aan de veiligheid en duurzaamheid van het Nederlandse Spoornetwerk? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Lees meer

Administratief medewerker – Elst

elst

Introductie Ben jij de administratieve held die wij zoeken voor tijdelijke versterking met een lengte van minimaal een halfjaar, met mogelijkheid tot verlenging op een nieuw project.

Lees meer

Kwaliteitscoördinator – 's-Hertogenbosch

s-hertogenbosch

Introductie Als Kwaliteitscoördinator ben je werkzaam binnen de afdeling Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM) en ben je verantwoordelijk voor de algehele kwaliteit en bijbehorende processen van de uitgevoerde en/of uit te voeren (technische) werkzaamheden op de projecten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van het kwaliteitsmanagementsysteem, met name de audit module.

Lees meer

Systems engineer – Diemen

diemen

Introductie Heb jij ervaring met systems engineering en de passie om vernieuwing in de praktijk te brengen? Wij zijn op zoek naar een systems engineer de deze methodiek gaat implementeren in de onderhoudscontracten. 

Lees meer

Projectcoördinator – Nieuwegein

nieuwegein

Introductie Wil je samen werken in een gezellig team en weet jij alle balletjes hoog te houden, waarbij je verantwoordelijk bent voor een project van A tot Z. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Storingscoördinator – Houten

houten

Introductie Wil jij het eerste aanspreekpunt zijn ten tijde van storingen aan verkeerslichten, netwerkverbindingen, het spoor of een grote zeesluis? En zorg jij ervoor dat deze storingen zo goed en snel mogelijk verholpen worden, lees dan verder!

Lees meer

Financieel administratief medewerker – Vianen

vianen

Introductie Word jij gelukkig van cijfertjes en heb je altijd jouw zaken op orde? Daarnaast een achtergrond in en enige ervaring met administratieve taken, en ook nog eens interesse in de bouwwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Teamleider – Zwolle

zwolle

Introductie Ben jij in staat samenwerking te stimuleren, projectwerkzaamheden en teamleiderschap te combineren? Ben jij in staat om maatschappelijke trends als klimaatadaptatie of digitalisering te vertalen in ontwerpoplossingen en adviezen? Dan is deze vacature van teamleider iets voor jou!

Lees meer

Werkvoorbereider – Noord-Brabant

noord-brabant

Introductie Wil jij een belangrijke rol spelen binnen projecten in de grond-, weg- en waterbouw van de ontwerpfase tot realisatie? En wil jij werken in een klein team waarbij je genoeg begeleiding ontvangt om jezelf te ontwikkelen? Dan is deze vacature iets voor jou! 

Lees meer

Projectleider – Zuid-Holland

zuid-holland

Introductie Ben jij een projectleider die toe is aan een nieuwe uitdaging, of wil jij de stap maken naar de rol van projectleider? Dan heb ik een mooie vacature voor jou!

Lees meer

Werkvoorbereider – Zuid-Holland

zuid-holland

Introductie Kun jij het overzicht behouden en ben jij de verbindende schakel tussen het plan en de realisatie van uitdagende civiele projecten? Dan is deze rol iets voor jou!

Lees meer

Onze werkwijze
in vijf stappen

Wat bieden wij jou?

Op de eerste plaats bieden wij begeleiding in je carrière en hebben we voortdurend mooie projecten beschikbaar bij uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast krijg je bij Piket minimaal een jaarcontract. We stemmen jouw salaris af op je werkervaring en denken met je mee in een passende mobiliteitsvergoeding of oplossing. Ook jouw ontwikkeling vinden we belangrijk. Je krijgt sowieso toegang tot ongeveer 150 trainingen via het platform van GoodHabitz. Heb je specifieke wensen met betrekking tot je ontwikkeling of begeleiding dan staan we open om deze te bespreken.

Vanzelfsprekend ben je welkom op onze vrijdagmiddagborrel en houden we jaarlijks een teamuitje.

Een baan op maat?
We helpen je graag!

Bel 06 511 361 20

 

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter.