Werken via Piket

Werkvoorbereider – Apeldoorn

Introductie

Jij bent als werkvoorbereider onderhoud onmisbaar! Van ontwerpfase tot uitvoering, jij denkt mee, geeft input en zorgt ervoor dat alles is voorbereid en goed blijft lopen. In de uitvoeringsfase ben je de spin in het web. Met aandacht niet alleen op de details, maar ook met aandacht voor de duurzaamheidsambities van het bedrijf.

Organisatie

Het bedrijf is een moderne bouwonderneming met ruim 500 collega’s en veel ervaring op het gebied van civiele techniek. Zij werken dagelijks samen met hun opdrachtgevers aan een leefbaar en bereikbaar Nederland. Het werkgebied is veelzijdig en omvat o.a. de disciplines: wegenbouw, onderhoud, sport- en cultuurtechniek, beton- en spooronderhoud, voegovergangen, bronbemaling en verticale drainage. 

Functie

Als werkvoorbereider ben jij het aanspreekpunt voor de technisch manager, maintenance engineer en de uitvoerder, én zorg je ervoor dat iedereen aan de slag kan. De ene dag maak je een planning en houd je je bezig met het bijhouden van de administratie, de volgende dag check je materialen en verzorg jij voor de inkoop. Daarnaast schrijf je werkplannen, maak je de begrotingen voor meerwerk en houd je contact met leveranciers en onderaannemers.

Je hebt een zelfstandige rol en bent in staat zelf beslissingen te nemen over bijv. de planning. Samen met de uitvoerder en technisch manager pak je soms calculatiewerkzaamheden op en waar nodig zit je aan tafel met de opdrachtgever. 

Het projectteam ‘Meer natuur in de Berm’ heeft hun projectlocatie in Apeldoorn. Vanuit daar zijn zij verantwoordelijk voor het groenbeheer van de spoorbermen voor perceel Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. De spoorbermen hebben een diversiteit van flora en fauna.

 

Het team bestaat uit een Projectleider/contractmanager, Technisch manager, Maintenance engineer, 2 Werkvoorbereiders en 2 uitvoerders, variërend van junior tot senior niveau. Binnen het team wordt naast hard werken humor ook gewaardeerd. Het bedrijf kan omschreven worden als een informeel bedrijf met een platte structuur. De deur staat bij iedereen altijd open en staan klaar voor elkaar. Jouw manager is geen baas maar een no-nonsens persoon met veel kennis en ervaring op het gebied van onderhoudsmanagent en systemen waarbij ontwikkeling voorop staat. 


Functie-eisen

Je bent flexibel, want het kan maar zo zijn dat je aan het einde van de dag hele andere dingen hebt gedaan dan wat er op jouw to-do lijstje stond. Daarbij schiet ook niet snel in de stress, want soms moet je alles laten vallen als er een spoedje binnenkomt. Samenwerken staat hoog in het vaandel waarbij we gezamenlijk bijdragen aan het succes van onze organisatie. Met jouw kwaliteiten weet je jouw werk te organiseren en weet je waar de prioriteiten liggen. Verder:

  • Heb je een afgeronde opleiding in een civieltechnisch/cultuurtechnische richting;
  • Heb je bij voorkeur reeds enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie en affiniteit met groenwerkzaamheden, ecologisch bermbeheer en werken langs het spoor.
  • Ben je bekent met onderhoud managementsystemen en heb je kennis van verschillende contractvormen (UAV-RAW-UAV-GC);
  • Ben je bereid de cursus ‘Kennis van Wet Natuur Bescherming niveau 3 te volgen
  • Ben je woonachtig in de regio Apeldoorn.


Aanbod

  • Een functie voor 32 tot 40 uur per week;
  • Een fulltime salaris tot € 4.000,- bruto per 4 weken uitbetaald in 13 periodes;
  • 25 vakantiedagen en 16 roostervrije dagen en een goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
  • Gezien onze duurzame missie krijg je van ons een elektrische auto, met laadpas voor heel Europa.

Sollicitatie

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.