Werken via Piket

Werkvoorbereider – Ede

Introductie

Ben jij een ervaren werkvoorbereider met affiniteit voor integraal ontwerpen en het opstellen van UAV-GC contracten? In Ede zoekt een proactieve professional om het team van Ontwerp & Voorbereiding te versterken. Bij ons staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel binnen een afwisselende en innovatieve werkomgeving.

Organisatie

Wij streven we met passie naar het creëren van de ‘optimale buitenruimte’, die op maat is gemaakt voor elke locatie. We putten uit de lokale omstandigheden en streven naar een natuurlijke integratie van de gevraagde ontwikkeling.

Onze betrokkenheid begint al bij het eerste initiatief van de ontwikkeling en strekt zich uit tot ver na de realisatie, tijdens de beheer- en onderhoudsfase. We leveren essentiële producten, waaronder vormgevende ontwerpen, technische tekeningen, gedetailleerde uitwerkingen, werkomschrijvingen en contracten. Bovendien nemen we de verantwoordelijkheid voor de realisatie en stellen we beheer- en monitoringsplannen op.

In elke fase van het proces hebben we gespecialiseerde teams binnen onze organisatie, waarbij nauwe samenwerking tussen de teams centraal staat. We waarborgen onze kernwaarden – praktisch, no-nonsense, en met verantwoordelijkheid voor onze diensten en producten – binnen deze teams.

Ons doel is om met doortastendheid en verantwoordelijkheid op maat gemaakte oplossingen te bieden, waardoor we niet alleen voldoen aan, maar overtreffen aan de verwachtingen van onze klanten in het streven naar de optimale buitenruimte.

Functie

Als werkvoorbereider speel je een essentiële rol in het volledige voorbereidingsproces, vanaf de initiële schets tot aan het uitvoeringscontract. In nauwe samenwerking met de projectleider en het ontwerp- en voorbereidingsteam, draag je zorg voor het verzamelen, organiseren, interpreteren en delen van benodigde informatie. Deze informatie vormt de basis voor het ontwerp, dat wordt gecreëerd door een gespecialiseerde ontwerper/tekenaar.

Jouw verantwoordelijkheid is om een heldere beschrijving te geven van wat op de tekening wordt weergegeven en te controleren of dit correct is uitgevoerd. Omgekeerd beoordeelt de ontwerper/tekenaar jouw beschrijvingen. In sommige gevallen leiden de tekeningen en beschrijvingen tot de opstelling van een uitvoeringscontract, bijvoorbeeld in de vorm van een RAW-bestek of een geïntegreerde contractvorm.

Je onderhoudt nauw contact met de opdrachtgever, zowel direct als via de projectleider. Het tijdig, volledig en correct verstrekken van de gevraagde resultaten aan opdrachtgevers gebeurt in afstemming met de project- of teamleider.

Functie-eisen

 • Ervaring in het opstellen van RAW-bestekken;
 • Ervaring met UAV-GC contracten;
 • Affiniteit met integraal ontwerpen;
 • Zelfstandig kunnen werken met een ondernemende instelling;
 • Geen moeite met ad-hoc werkzaamheden;
 • Enthousiasme en ambitie om je te ontwikkelen tot een ervaren specialist;
 • Goede communicatieve- en schrijfvaardigheden;
 • Kennis en ervaring met gerelateerde software en opnametools;
 • HBO werk- en denkniveau op (civiel)technisch gebied, verkregen door opleiding en/of ervaring.

Aanbod

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, laptop en telefoon van de zaak;
 • Mogelijkheid om eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen;
 • Interessante en uitdagende projecten als kern van het werkplezier;
 • Ruimte om uit te blinken in waar je goed in bent;
 • Professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Inlichtingen

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.