Werken via Piket

Werkvoorbereider GWW – regio Arnhem

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als werkvoorbereider bij een landelijk opererende organisatie waarbij je vooral aan de slag gaat met de aanleg en onderhoud van regionale projecten in de GWW? Lees dan zeker verder.

Organisatie

Onze opdrachtgever betreft een landelijke opererende aannemer met een regionale focus. De organisatie kenmerkt zich door korte lijntjes en een familiaire bedrijfscultuur. Deze aannemer heeft diverse regionale vestigingen door het hele land waardoor er een regionale focus is op de projecten. Dergelijke vestigingen zijn qua omvang overzichtelijk waardoor er volop kansen ontstaan voor persoonlijke ontwikkeling door het oppakken van een divers takenpakket.

Functie

Je gaat in deze rol dagelijks aan de slag met de voorbereiding op onderhouds-, reconstructie- of nieuwbouw projecten in alle voorkomende contractvormen. Je hebt hierbij een co√∂rdinerende rol tussen het bedrijfsbureau en de uitvoering. Je inventariseert kansen en risico’s vanuit het contract en vertaalt deze naar oplossingen toepasbaar in de praktijk. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van materialen, co√∂rdinatie met onderaannemers, het opstellen van uitvoeringsplannen en aanvraag van vergunningen.

Functie-eisen

Een afgeronde MBO of HBO opleiding richting Civiele Techniek, Land- en watermanagement, Technische bedrijfskunde, MER of vergelijkbaar. Wij vinden vooral motivatie belangrijk en hechten minder belang aan specifieke werkervaring. Techniek kan in de praktijk worden geleerd.

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden worden afgestemd met de opdrachtgever.

Inlichtingen

Paul Metzke 06 43 23 69 83

Vragen?

Neem contact op met

Paul Metzke

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.