Werken via Piket

Werkvoorbereider – Oostzaan

Introductie

Wij zijn op zoek naar een gedreven Werkvoorbereider. Als werkvoorbereider ben je de verantwoordelijke voor het voorbereiden van diverse werkzaamheden binnen het bedrijf. Sta jij stevig in je schoenen op communicatief gebied, werk je accuraat en ben je een echte probleemoplosser? Dan ben jij de nieuwe collega die wij graag verwelkomen!

Organisatie

Het is een familiebedrijf dat sinds 1956, samen met hun medewerkers, werkt aan infrastructurele projecten voor water, energie en telecommunicatie in heel Nederland. In elke fase van het project leveren zij een bijdrage, van het uitwerken en engineeren tot en met de nazorg.

Functie

Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereidende werkzaamheden om de aanleg van leidingnetten voor drinkwater, afvalwater, warmte en gas, alsmede voor kabeletten van elektra en data te realiseren. 

Tot jouw taken behoort:

  • Het opstellen van plannen van aanpak en planningen.
  • Het samenstellen en onderhouden van projectdossiers.
  • Het opstellen van materiaalstaten en uittrekken van hoeveelheden.
  • Co√∂rdineren en aanvragen van vergunningen.
  • Het onderhouden van contacten, met opdrachtgevers, vergunningverleners, leveranciers en overige belanghebbenden.
  • Overige ondersteunende taken voor de afdeling uitvoering.


Functie-eisen

Je hebt minimaal een mbo-opleiding afgerond en hebt relevante werkervaring als werkvoorbereider binnen het domein van leiding- en/of kabelwerken. Je kenmerkt je door een praktische en flexibele instelling, en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast bezit je een goede beheersing van softwarepakketten zoals Word, Excel en calculatieprogramma’s.

Aanbod

  • Een fulltime functie binnen een grote familiaire onderneming, waarbij je onderdeel uitmaakt van een zelfstandig team.
  • Een informele wijze van samenwerken met open en eerlijke communicatie, waar jij ook de ruimte krijgt om jouw visie te delen.
  • Een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de zwaarte van de functie conform CAO. Daarbij wordt gekeken naar wie jij bent. Ervaring en competenties/eigenschappen wegen mee.


Sollicitatie

Twan Nabuurs

Vragen?

Neem contact op met

Twan Nabuurs

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.