Werken via Piket

Werkvoorbereider – Utrecht

Introductie

Ben jij er niet vies van om met je laarzen in de modder te staan? In omgeving Utrecht ben ik op zoek naar gedreven en gemotiveerde (junior) werkvoorbereiders/ uitvoerders. 

Organisatie

Het gaat om een functie binnen een internationaal familiebedrijf dat meer dan 700 medewerkers telt. Zij zetten zich dagelijks in voor een omvangrijke energietransitie voor de toekomst van Nederland en omliggende landen.

Functie

Direct vanaf de projectlocaties, stort je je in diverse projecten door het hele land waarbij ondergrondse leidingen worden aangelegd. Als werkvoorbereider speel je een cruciale rol bij het voorbereiden, coördineren en plannen van deze projecten. Je werkt in een dynamische omgeving waar kwaliteit, veiligheid en efficiëntie voorop staan.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inkopen en inhuren van onderaannemers voor de projecten. In nauw overleg met de projectleider en uitvoerder houd je tijdens het project nauwlettend toezicht op de uitvoeringsplanning en signaleer je eventuele afwijkingen op het gebied van planning, uitvoering en inkoop.

Het gaat om een rol waarbij je voornamelijk zal werken aan projecten die te maken hebben met distributienetwerken voor gas, water, elektriciteit en warmte.

Functie-eisen

De odprachtgever is op zoek naar iemand met minimaal mbo4 werk- en denkniveau die zijn of haar kwaliteiten herkend in de functie-informatie. Hij/zij moet hoog scoren op organisatorische vaardigheden, effectief plannen en de juiste prioriteiten stellen. Ervaring in de ondergrondse infrastructuur, energietechniek, elektrotechniek of installatietechniek is uiteraard mooi meegenomen.

Aanbod

  • Een elektrische leaseauto;
  • Een marktconform salaris;
  • Onbeperkt cursussen en training die je kan volgen via Goodhabtiz;
  • Goede pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
  • Een werkomgeving waar ontwikkeling centraal staat met een eigen academy.

Inlichtingen

Jasper Postma

Vragen?

Neem contact op met

Jasper Postma

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.