Werken via Piket

Werkvoorbereider waterbeheersing – Omgeving Utrecht

Introductie

Wil jij werken aan een leefbaar en bereikbaar Nederland door mee te denken aan het oplossen van grondwaterproblematiek?
Is land- en watermanagement jouw passie? Dan is dit jouw baan. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het beheersen van grondwater op diverse projectlocaties.

Organisatie

Jouw nieuwe baan start bij een moderne bouwonderneming met een brok aan ervaring op het gebied van infra, civiele techniek en sport & cultuurtechniek. Het bundelen van deze expertises maakt het mogelijk om optimaal te voldoen aan de wensen- en eisen van opdrachtgevers binnen de overheid of particuliere sector.Specifiek houd jij je bezig met grond-, drainage- en bronneringswerken en aanleg & onderhoud van het IFCO-systeem.

Functie

Als werkvoorbereider waterbeheersing ben jij een belangrijke spil in aangenomen opdrachten. Je verwerkt de offerteaanvragen tot opdracht samen met de bijbehorende documenten. En je onderhoudt de contacten met opdrachtgevers met betrekking tot de inhoud van de opdrachten van begin tot eind. Daarnaast bepaal jij welke bemalingssystemen worden toegepast aan de hand van de door de opdrachtgever verstrekte gegevens.

Jouw toekomstige baan is veelzijdig doordat je regelmatig de mooie projectlocaties gaat bezoeken. Je werkt in deze functie nauw samen met jouw collega’s van de uitvoering en advies en helpt zo het project op weg naar de realisatie.

Functie-eisen

Wie ben jij en wat breng je mee?

Jij hebt zin om aan een uitdaging te beginnen waar je veel vrijheid krijgt en genoeg ruimte om te groeien. Jij bent iemand die op effectieve wijze de juiste informatie weet te verkrijgen. Je bent altijd scherp en bent goed in het onderzoeken van mogelijkheden en alternatieve inschrijvingen. Als echte teamspeler ga jij er volledig voor! Door jouw flexibiliteit en proactieve werkhouding ben je een goede aanvulling voor het team. Verder beschik je over:

  • Een afgeronde opleiding HBO Civiele Techniek/Van Hall Larenstein studierichting watermanagement;
  • Affiniteit met bodem en waterbeheersing;
  • Voldoende kennis van functie-specifieke software;
  • Creativiteit met betrekking tot oplossingen van technische problemen.


Aanbod

Wij bieden jou een baan in een zeer dynamische wereld, waar je als specialist onderdeel kan zijn van de meest aansprekende civieltechnische projecten van Nederland en België.

  • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring, ook starters worden uitgenodigd om te solliciteren;
  • Toegang tot meer dan 150 online trainingen op platform GoodHabitz;
  • Iedere vrijdag welkom op de borrel bij Piket;
  • Overige voorwaarden overeenkomstig met die van de opdrachtgever;
  • Hierbij kan je denken aan goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO geldend bij de opdrachtgever.

Inlichtingen

Martijn Machin

Vragen?

Neem contact op met

Martijn Machin

Bel of app mij terug

Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.