Werkwijze.

Door een persoonlijke aanpak leren we jou kennen en jij ons. Wat ons betreft de basis voor een succesvolle en duurzame samenwerking.

Hoe gaan we te werk?

Lees meer over onze aanpak en wat je van ons kunt verwachten. Vanaf het moment dat we contact met elkaar leggen tot het moment dat je aan de slag gaat.

Scroll en lees meer over onze werkwijze icon-arrow-down

Een nieuwe of eerste baan is een belangrijke stap in je leven. Wij gaan hier zorgvuldig mee om en geven je advies op elk vlak. Onze passie is om jou verder te helpen en te ontzorgen. Via persoonlijke gesprekken komen we achter je motivatie en ambities, maar ook je vaardigheden en competenties. Je komt bij Piket in dienst. Maar zit jij op je plek bij de opdrachtgever? Dan heb je de mogelijkheid om daar in dienst te treden.

Onze werkwijze
in vijf stappen

Onze belofte

Bij ons weet je waar je aan toe bent. Wij begrijpen jou en de markt. Je komt niet voor verrassingen te staan. Omdat iedereen anders is, horen we graag wat je wensen zijn. We willen dat je je thuis voelt bij ons. Je wordt onderdeel van Piket Detachering en daar zijn we trots op. Gewoon goed geregeld!

Werken via Piket

Klinkt dit goed en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan onze actuele vacatures.

Een baan op maat?
We helpen je graag!

Bel 06 511 361 20

 

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter.